Links Sitemap Business Linker Sitemap

SIAB a primit 21.357 de vizitatori în primul weekend

1566 afisari
Salonul Internațional de Automobile București s-a deschis pentru public sâmbătă, 24 martie, în noile spații expoziționale Romexpo, B1, B2 si B3, iar în primul weekend (24 - 25 martie) a beneficiat de prezența a 21.357 de vizitatori.
20 mărci își așteaptă vizitatorii cu peste 150 de modele de automobile și vehicule pe două sau trei roți, până duminică, 1 aprilie. Mărcile prezente sunt: Audi, Bentley, BMW, Ford, Honda, Isuzu, KIA, Lamborghini, Lexus, Mazda, Mini, Opel, Porsche, Rolls Royce, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo. În primele zile ale salonului au avut loc trei premiere europene, 19 premiere naționale (automobile și motociclete) și au fost prezentate publicului trei prototipuri. Programul de vizitare se desfășoară între orele 10:00 și 20:00, zilnic, până sâmbătă, 31 martie, În ultima sa zi, SIAB își așteaptă vizitatorii între orele 10 :00 și 19 :00.
  
Mobilitatea electrică, viitorul în reducerea poluării

Vizitatorii pot testa și se pot informa până duminică, 1 aprilie, despre automobile electrice și alte vehicule de acest tip, ecologice, economice, confortabile, practice, menite să reducă poluarea în marile orașe.

Asociația pentru Promovarea Vehiculelor Electrice în România este și ea prezentă la SIAB cu specialiști în mobilitate electrică, care oferă consiliere și informații despre ce înseamnă viitorul vehiculelor „verzi”. 

Colecții de automobile și evenimente conexe

O colecție de mașini de epocă aparținând celor mai reunite mărci își așteaptă vizitatorii în pavilionul B1. Aici Clubul Vehiculelor de Epocă este prezent cu stand expozițional dedicat automobilelor istorice dintre care nu lipsesc modele Dacia 1300, Dacia 1310 și nici cele mai cunoscute modele ARO.

SIAB 2018 înseamnă, pe lângă prezentarea unor modele în premieră pentru piața din România și Europa, o serie de evenimente conexe, prezentări, seminarii și conferințe, menite să aducă în prim-plan aspecte precum: contextul general al vehiculelor electrice în România, impactul economic și perspectivele industriei auto autohtone, reducerea poluării, tendițele în construcția de automobile.
Citeşte mai multe despre: SIAB

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza