Links Sitemap Business Linker Sitemap

SEAT vine la Salonul Auto de la Paris cu Ateca X-Perience

341 afisari
SEAT prezintă Ateca X-Perience la Salonul Auto de la Paris, un exerciţiu de dezvoltare care exemplifică posibilităţile familiei SEAT Ateca, subliniindu-i caracterul aventuros, precum şi capacitatea de a se deplasa în off-road şi forţând toate limitele convenţionalului. Ateca X-Perience dispune de o gardă la sol mai ridicată, reglaje mai ferme ale suspensiilor, anvelope all-road, bare noi de protecţie, vopsea rezistentă la zgâriere, jante exclusive din aliaj uşor de 18 inchi, motor 2,0 TDI de 190 CP, transmisie DSG cu 7 trepte cu padele pe volan, sistem de tracţiune 4Drive cu cuplaj Haldex şi control avansat al tracţiunii XDS.
Cu exteriorul său în nuanţa Verde Olive mat, inspirată din natură şi cu performanţele sale excelente în off-road, acest automobil reprezintă un exerciţiu dedicat clienţilor care apreciază un stil de viaţă mai aventuros. Ateca X-Perience dispune de o gamă largă de sisteme de asistenţă pentru şofer şi de dotările de infotainment de ultimă oră Easy Connect, de SEAT Full Link, Media System Plus cu ecran de 8 inchi, de Connectivity Box care permite încărcarea wireless a smartphone-urilor şi de SEAT ConnectApp. SEAT Ateca este prezentat la Paris ca fiind cel de-al treilea pilon major al mărcii. Totodată, modelul face parte din cea mai mare ofensivă de produs din istoria mărcii, care în 2017 va fi extinsă cu încă trei modele noi.
Citeşte mai multe despre: Ateca

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteazaFrequent changes in legislation and taxation, stuffy bureaucracy continue to represent major hurdles for investors in Romania. However, Austrian investors have positive expectations and continue to remain strongly committed to their development plans in this country.
In this context, Business Arena is proud to announce its annual event dedicated to Austrian investors. Business leaders, bankers and entrepreneurs will all get together to discuss and share their views on the latest economic trends and challenges at Business Arena's 2018 Austria - Romania Roundtable Business Conference and Awards.