Links Sitemap Business Linker Sitemap

Schimbări la nivel de top management în Sphera Franchise Group

396 afisari
Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din industria de food service din România, listat la Bursa de Valori București, a anunțat astăzi faptul că Mark Hilton, Directorul General al Grupului, își va înceta mandatul în 30 aprilie 2019. Mark Hilton a condus echipa de management care a intermediat listarea la Bursă a companiei, în noiembrie 2017, și a ocupat rolul de Director General din acel moment până în prezent. El va continua să susțină Grupul, în poziția de consultant strategic în vederea asigurării unei tranziții ușoare a rolului de management către succesorul său.
Sphera a anunțat, de asemenea faptul că domnul Georgios Argentopoulos va prelua funcția de Director General începând cu 1 mai 2019. Domnul Argentopoulos a condus cu succes un portofoliu complex de business-uri în domenii precum retail, piața imobiliară și industria de telecomunicații.

Mark Hilton a condus compania într-o perioadă în care au existat multe schimbări importante în cadrul Grupului Sphera, asigurând dezvoltarea acestuia încă de la IPO. Pe această cale, aș vrea să îi mulțumesc, în numele Consiliului și al întregii companii, pentru efortul extraordinar depus în tot acest timp. De asemenea, sunt foarte încântat de numirea domnului Argentopoulos în această perioadă de transformare și sunt încrezător că va reuși să valorifice toate oportunitățile care vor apărea pentru Sphera”, a declarat Cristian Osiac, Președintele Consiliului de Administrație al Sphera Franchise Group.

La numirea în funcție, Georgios Argentopoulos a declarat: „Sunt onorat că mi-a fost oferită oportunitatea de a conduce Sphera într-un moment atât de important pentru dezvoltarea companiei. Sphera are o echipă extraordinară de management și un istoric operațional remarcabil. Îmi doresc să continuăm povestea de succes și, în același timp, să ne asigurăm că Grupul va rămâne concentrat asupra unor produse și servicii de cea mai bună calitate pentru clienții noștri.”

Pentru mine a fost o adevărată onoare să conduc o companie atât de importantă care  s-a făcut remarcată pe piața din România ca un lider din prima linie și să mă bucur de această călătorie alături de cea mai bună echipă pe care mi-aș fi dorit-o. În calitate de Director General, aș vrea să mulțumesc întregii echipe Sphera, echipei de management, Consiliului de Administrație și acționarilor pentru această oportunitate și pentru tot sprijinul pe care l-am primit din partea lor. Mă bucur că urmează un nou capitol pentru companie și îi urez lui Georgios Argentopoulos mult succes în noua sa funcție”, a declarat Mark Hilton.

În ultimii 9 ani, Sphera Franchise Group și-a dezvoltat rețeaua de restaurante de la 61 la 138 de unități, cu vânzări consolidate în creștere de 3,8 ori, până la 771 milioane de lei. Printre rezultate, menționăm consolidarea poziției brandului KFC ca punct de referință în categoria din care face parte, Pizza Hut Dine-In ca principalul brand ales pentru a lua masa în oraș pe piața locală și Pizza Hut Delivery care a devenit un jucător important la nivel de servicii de livrare, în România.  De asemenea, Taco Bell a fost lansat bucurându-se de un entuziasm fără precedent din partea consumatorilor și continuă să înregistreze performanțe foarte bune. Nu în ultimul rând, în primăvara 2017, Sphera Franchise Group a lansat KFC în Italia, ajungând la 10 restaurante până în prezent.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza