Links Sitemap Business Linker Sitemap

Schițele publicate de Škoda oferă prime impresii asupra noii Škoda Fabia Monte Carlo

560 afisari
Škoda Auto a publicat în premieră mai multe schițe oficiale de design, ce permit publicului să își facă o primă impresie asupra noii Fabia Monte Carlo. Varianta cu design deosebit de sportiv a compactei a fost introdusă pentru prima dată în gamă în urmă cu 11 ani, pentru a doua generație a modelului Fabia.
Elementele negre specifice gamei MONTE CARLO conturează linii și mai emoționale pentru a patra generație FABIA, accentuându-i proporțiile dinamice. Elementele cu aspect de carbon și bandourile decorative roșii de la interior accentuează caracterul sportiv și în habitaclul automobilului.

Schița ce prezintă exteriorul noii Škoda Fabia Monte Carlo demonstrează modul în care detaliile specifice ale acestei game speciale accentuează designul emoțional și dinamic al noii Fabia. Rama ce încadrează grila radiatorului cu designul tipic modelelor ŠKODA este finisată în negru, la fel ca marginea spoilerului frontal al măștii exclusive, la care se face remarcată mai ales priza de aer de dimensiuni ample. Difuzorul din masca sportivă a părții din spate a autoturismului și înscrisul aplicat pe hayon sunt, de asemenea, finisate în negru, asemeni carcaselor oglinzilor exterioare, ramelor geamurilor, evazărilor pragurilor laterale și eleronului din spate. Pe aripi atrag atenția emblemele MONTE CARLO.

La interior predomină negrul. Scaunele sport ajustabile pe înălțime beneficiază de tetiere integrate, iar pe volanul sport multifuncțional cu 3 spițe este aplicată emblema MONTE CARLO. Elementele din piele de pe inelul volanului, precum și de pe levierul frânei de mână și schimbătorul de viteze sunt decorate cu cusături decorative negre. Accente roșii rafinate se fac remarcate atât la tapițerie și decorul orizontal al planșei de bord, cât și pe consola centrală și mânerele ușilor. Elementele cu aspect de carbon accentuează cotierele portierelor din față și din partea de jos a panoului de instrumente.

Modelele ŠKODA speciale cu design accentuat sportiv poartă emblema MONTE CARLO încă din anul 2011. Elementele negre ale caroseriei, interiorul cu design sportiv și dotarea standard extinsă au menirea de a omagia succesele repurtate de marca ŠKODA la legendarul Raliu Monte Carlo. ŠKODA a introdus această variantă de echipare specială în urmă cu 11 ani, la a doua generație FABIA. Mai târziu, versiunea MONTE CARLO a fost oferită, de asemenea, pentru generațiile ulterioare ale modelului FABIA și a fost introdusă și în gamele CITIGO, YETI și RAPID SPACEBACK. În prezent, ŠKODA oferă SCALA MONTE CARLO și KAMIQ MONTE CARLO, urmând să își extindă în curând portofoliul, adăugând modelul derivat special și pentru a patra generație FABIA.

Citeşte mai multe despre: Skoda

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza