Links Sitemap Business Linker Sitemap

Romtelecom lansează un portal de divertisment pentru copii

4752 afisari
Romtelecom a lansat www.roli.ro, un portal interactiv de divertisment și educație pentru copiii cu vârste cuprinse între cinci și 12 ani, ca parte a strategiei sale de a-și diversifica conținutul disponibil online.
Potrivit companiei, conceptul www.roli.ro are la bază o platformă online dezvoltată la nivel internațional în cadrul grupului Deutsche Telekom, adaptată din punct de vedere al conținutului la specificul fiecărei țări. Portalul este sigur de navigat, cu conținut actualizat și verificat zilnic. În secțiunea “Povești”, cei mici vor găsi povești culese de Petre Ispirescu, sau scrise de Ion Creangă, dar și fabule ale lui Grigore Alexandrescu. Pe lângă această secțiune, copiii au la dispoziție “Jocuri”, “Desene animate”, “Cărți de colorat”, “Filmulețe haioase”, o rubrică de cultură generală - “Știați că” și una din care se pot inspira pentru idei creative de “Lucru manual”. De asemenea, cei mici își pot exersa creativitatea în cadrul secțiunii interactive “Benzi desenate”, unde își pot crea propriile povești și personaje.
“Am devenit furnizori de divertisment online cu dolcetv.ro, pe care l-am lansat anul trecut, iar acum a venit momentul să ne îndreptăm atenția și asupra celor mici, prin roli.ro. Acest portal are un potențial mare de dezvoltare pentru că este complex și sigur de navigat, cu conținut selectat special pentru a-i implica pe copii vizual deoarece găsesc aici desene animate și filmulețe haioase, îi invită la acțiune și creativitate și le dă ocazia să își dezvolte cultura generală printr-o secțiune dedicată. Este o experiență completă pentru cei mici, care sperăm să crească alături de noi,” spune Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie și Comercial Rezidențial.
De altfel, compania a precizat că studiile interne arată că peste jumătate dintre părinții care au participat la chestionarul online consideră că internetul are un rol pozitiv în educarea copiilor lor. Aceleași studii arată că site-urile educaționale pentru copii concurează de la egal la egal cu cele de jocuri în privința interesului manifestat de cei mici, iar roli.ro integrează ambele componente.
Citeşte mai multe despre: Romtelecom

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza