Links Sitemap Business Linker Sitemap

Romtelecom are un nou Director Executiv Comercial pentru segmentul business

2491 afisari
Mihai Tudor s-a alăturat echipei Romtelecom pe poziția de Director Executiv Comercial - segment business începând cu data de 1 decembrie.
Mihai Tudor are 52 de ani, este de profesie inginer electronist și are o experiență de peste 25 de ani în industria locală și internațională de IT&C. Ultima poziție deținută a fost cea de Director General IBM pentru sud-estul Europei. Deține, de asemenea, un certificat în Administrarea Afacerilor de la Swinburne University of Technology, Melbourne Australia și un MBA în cadrul OUBS, Milton Keynes UK.
“Romtelecom  este una dintre companiile fanion ale industriei tehnologice de vârf românești. Mă alătur unei echipe câștigătoare, cu entuziasm și dorința de a extinde și perfecționa serviciile oferite clienților business și cu convingerea că tradiția și inovația reprezintă ingrediente de dorit și de succes pentru orice organizație”, a spus Mihai Tudor, Director Executiv Comercial, segment business.
Potrivit companiei, Mihai Tudor va coordona structurile de vânzări conturi strategice, vânzări corporate, vânzări GBM și structura de operațiuni comerciale business, care include activitățile de management al produsului, marketing, call center și integrare sisteme. Poziția de Director Executiv Comercial pentru segmentul business a fost ocupată anterior de George Makowski, care a părăsit compania la 1 august.
Citeşte mai multe despre: Romtelecom

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza