Links Sitemap Business Linker Sitemap

RE/MAX România încheie un parteneriat cu KIWI Finance prin care cumpărătorii de imobiliare vor primi servicii gratuite de brokeraj credite

327 afisari
RE/MAX România a încheiat un parteneriat cu KIWI Finance, lider național în brokeraj de credite, cu scopul de a fluidiza tranzacțiile imobiliare și a adăuga plus valoare serviciilor de consultanță oferite de companie. Întrucât RE/MAX se află într-o continuă dezvoltare pe plan local - 700 de consultanți, în 24 de orașe - dezvoltarea unui serviciu profesional pentru nevoia de finanțare a clienților a venit ca un pas firesc în strategia de dezvoltare.
Ca atare, compania a identificat oportunitatea unui parteneriat cu liderul național în brokerajul de credite -  KIWI Finance, ce are o rețea de 250 de brokeri la nivel național, un sistem eficient de educație și o platformă tehnologică dezvoltată special pentru a facilita oferirea de servicii premium.
"Într-o piață imobiliară în continuă dezvoltare și maturizare, cumpărătorii au devenit tot mai sofisticați și caută soluții cât mai simple în procesul lor de achiziție a imobilelor căutate. Pe lângă nevoia de a defini cât mai eficient criteriile de căutare a imobilului, la care se adaugă identificarea, filtrarea, vizionarea, evaluarea juridică, ofertarea și negocierea pentru achiziție, cumpărătorii mai au o nevoie foarte importantă, respectiv stabilirea unei soluții pentru finanțarea achiziției. Ca atare, am identificat oportunitatea de construi un parteneriat cu liderul național în brokerajul de credite, astfel încât să ușurăm procesul tranzacțional în beneficiul clientului final”, a declarat Răzvan Cuc, Președinte RE/MAX România.
"În parcursul de maturizare a pieței imobiliare cel mai important pilon este creditarea ipotecară, care poate accelera sau frâna cererea solvabilă și efervescența imobiliară în momente diferite de timp. Cu cât piața imobiliară se dezvoltă și se maturizează, cu atât cresc atât complexitatea soluțiilor de finanțare, cât și așteptările și căutările clienților pentru servicii calificate, angajante și de încredere. Astfel, parteneriatul dintre liderii pieței imobiliare și al celei de brokeraj de credite a venit absolut firesc pentru formarea pieței în următorul ciclu economic de dezvoltare imobiliară. Împreună vom arăta cum achiziția unei locuințe poate fi o experiență simplă și predictibilă pe tot parcursul procesului” a declarat Anca Bidian, CEO KIWI Finance.
Prin colaborarea strânsă între consultantul în real-estate și brokerul care rezolvă aspectul finanțării, acest parteneriat aduce în piață o soluție eficientă de facilitare a procesului de achiziție imobiliară, de către clienții persoane fizice. În vederea optimizării fluxului de colaborare, respectiv pentru o mai bună gestionare a datelor și o viteză rapidă de răspuns în relația cu banca finanțatoare, cele două companii au în vedere integrarea celor două sisteme tehnologice proprii.
Serviciul de brokeraj de credite va fi gratuit pentru clienții cumpărători care apelează la serviciile RE/MAX.
Citeşte mai multe despre: RE/MAX România, KIWI Finance

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza