Links Sitemap Business Linker Sitemap

RE/MAX România inaugurează patru noi birouri în Capitală

1372 afisari
RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, anunță extinderea rețelei din România cu încă patru birouri, toate în București. Cele mai recente francize deschise sunt RE/MAX Impact, RE/MAX Discovery, RE/MAX New Vision și RE/MAX Opportunity, portofoliul companiei cumulând, astfel, un total de 11 birouri și peste 100 de agenți în Capitală.
"Am dorit să intrăm în domeniul imobiliar convinși fiind că vrem să activăm în acest domeniu toată viața. Motivul pentru care am ales franciza RE/MAX a fost, în principal, poziționarea de care se bucură brandul pe piața imobiliară, noi având în plan încă de la început asumarea unei poziționări premium”, a declarat Marius Ghiță, Broker/Owner RE/MAX Impact. Potrivit Ginei Ghiță, Broker/Owner, principalul obiectiv al biroului în perioada următoare constă în atragerea de agenți motivați și dornici să facă performanță în domeniul imobiliar, oferind servicii profesionale axate pe reprezentarea exclusivă a clientului.

"Vrem să facem o diferență în segmentul de consultanță imobiliară din România, ajutând oamenii să-și tranzacționeze bunurile într-un mod corect și profesionist, demonstrându-le, totodată, că nu suntem simpli intermediari, ci le suntem parteneri în aceste decizii importante”, a declarat Maria Khantsis, Broker/Owner RE/MAX New Vision, despre obiectivele biroului său recent deschis.

Deoarece se află la început în acest domeniu, Maria și Yigal Khantsis, antreprenorii care au pus bazele francizei RE/MAX New Vision, au decis să colaboreze cu RE/MAX datorită nivelului de suport și cunoștințe obținute prin acest parteneriat, precum și asocierii cu unul dintre cele mai mari branduri imobiliare la nivel mondial. Printre planurile lor pe termen lung, pe lângă dezvoltarea business-ului propriu, se numără îmbunătățirea imaginii agentului imobiliar în România. 

Cristina Bogatu, cea care a pus bazele RE/MAX Discovery, este un alt exemplu de Broker/ Owner fără experiență anterioară în domeniul imobiliarelor, care se bucură de avantajele integrate ale achiziționării unei francize RE/MAX.

„Am ales RE/MAX datorită reprezentării puternice a brandului pe piața imobiliară, a modelului de business simplu, fără angajați, stocuri de marfă etc., precum și posibilității de a face business într-un domeniu dinamic și în care se vehiculează sume importante de bani”, a declarat Cristina Bogatu, Broker/Owner RE/MAX Discovery.

De altfel, obiectivul dorit este creșterea numărului de agenți și a volumului de activitate într-un timp cât mai scurt, scopul său ca Broker/Owner fiind recrutarea și conducerea biroului, format din oameni talentați și productivi. Antreprenoarea își propune ca până la finele anului să colaboreze deja cu circa 8-10 agenți.

"Fiind fost sportiv de performanță, competiția mă motivează. Îmi doresc în continuare să fiu cel mai bun, de aceea am ales să fac parte din cea mai profesionistă echipă care activează pe piața imobiliară. Să colaborezi și în același timp să concurezi cu peste 125.000 de agenți imobiliari RE/MAX din întreaga lume, cred că este maximum din ce își poate dori un broker care lucrează în acest domeniu”, a declarat Vasile Matinca, Broker/Owner RE/MAX Opportunity.

Așadar, după 20 de ani de activitate sportivă la nivel profesionist și 15 ani de experiență în domeniul imobiliar, Vasile Matinca a decis să pună bazele propriului birou imobiliar -RE/MAX Opportunity-, alături de partenerul său de afaceri, Anghel Iorga.

Citeşte mai multe despre: RE/MAX

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza