Links Sitemap Business Linker Sitemap

Primul SUV Bentley rezistent la gloanțe din lume

624 afisari
Cu un stil James Bond, cum ar fi un sistem cu ecran de fum, mânere electrice șocante și un sistem de protecție chimică. Dacă plănuiți o călătorie riscantă, periculoasă și care poate pune viața în pericol, dar doriți totuși o plimbare luxoasă, acum există un Bentley pentru dumneavoastră.
Producătorul canadian de super-securitate, Inkas, tocmai a lansat primul blindat Bentley Bentayga din lume, care poate curajă totul, de la grenade de mână până la puști de mare putere și să pară incredibil de elegant în timp ce face acest lucru.

Hot pe roțile de la nou-descoperit BMW X5 Protection, blindatul Bentayga încorporează același nivel ridicat de protecție balistică, obținând totodată un rating B6. Dar această frumusețe rezistentă la gloanțe este decisiv mai opulentă, datorită ecusonului Bentley. Potrivit lui Inkas, bruta cu totul negru poate rezista la două dintre grenadele DM51 ale armatei germane care explodează simultan de sub podeaua sa și poate lua un baraj de gloanțe de la puști de asalt, cum ar fi un AK-47 sau AR-10.


Dar protecția nu se limitează la cabină. De asemenea, Inkas a consolidat electronica SUV -ului și a adăugat o protecție suplimentară pentru rezervorul de combustibil și bateria. Mai mult decât atât, vehiculul este prevăzut cu anvelope rulante, care nu se dezumflă atunci când este perforat, lumini de urgență care sunt montate în spatele grilei frontale a vehiculului, precum și o sistemă de sirenă și PA.

Și dacă pachetul standard nu este suficient, Inkas oferă și alte suplimente în stil James Bond, precum un sistem cu ecran de fum, mânere electrice șocante pentru uși, un sistem de protecție chimică, suprimarea incendiilor pentru golful motorului, detectarea automată a armelor, blocarea semnalului și un sistem de supraveghere de înaltă tehnologie.

Cea mai bună parte? Actualizările rămân discrete, iar SUV-ul impenetrabil este practic incontestabil de la un vehicul de lux nearmat din aceeași clasă - atât ca aspect, cât și ca performanță. Bentayga blindat păstrează interiorul luxos sinonim cu producătorul auto britanic vechi de aproape un secol: o cabină artizanală cu furnir din lemn pe comandă și lunele crom lucioase pe tablou și panouri. De asemenea, propulsorul rămâne în stoc, iar W12 de 6,0 litri twin-turbo oferă 600 CP și 664 lb-ft de cuplu. Mașina poate să privească de obicei 60 mph în 4 secunde, dar Inkas nu a dezvăluit încă cum va afecta greutatea suplimentară viteza.

Desigur, acest nivel de siguranță (și de lux) vă va costa. Blindatul Bentley Bentayga va rula 500.000 de dolari - dar puteți pune într-adevăr un preț de siguranță?

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza