Links Sitemap Business Linker Sitemap

Primul Harley Davidson electric se lansează în august, prețul pleacă de la 29.799 de dolari

515 afisari
Primul Harley Davidson electric se află de câțiva ani în stadiu de proiect, dar, în această vară, vei putea pune mâna pe el. În mod previzibil, modelul LiveWire este departe de a fi ieftin, în comparație cu alte motociclete electrice aflate deja pe piață, dar având în vedere brandul, nu ar trebui să aibă probleme în a "fugi" din reprezentanțe.
Harley Davidson LiveWire costă 29.799 de dolari. Ca referință, la doar 10.995 de dolari te poți orienta către Harley Davidson Zero S. În privința specificațiilor, cei de la Harely promit un timp de accelerație de doar 3,5 secunde de la 0 la 100 kilometri pe oră. Pentru că nu mai este vorba de un schimbător de viteze sau ambreiaj, timpul de accelerație a putut fi mai mic decât în cazul multor motociclete tradiționale. În plus, rata de adopție ar putea fi mai mare printre amatorii care au întâmpinat dificultăți în a se obișnui cu modul clasic de a conduce o motocicletă.

În privința autonomiei, sunt necesare mai multe detalii, dar a fost totuși confirmat faptul că o încărcare ar trebui să fie suficientă pentru 180 de kilometri parcurși prin oraș. În plus, printr-o aplicație intitulată H-D Connect, toate informațiile referitoare la motocicletă, precum bateria sau notificările de service, vor fi sincronizate constant pe smartphone.
Cei care visează la zgomotul clasic la motoarelor Harley Davidson vor fi bucuroși să afle că, prin intermediul unor difuzoare dedicate, LiveWire va genera un zgomot spectaculos în momentul în care accelerezi. Primele unități vor fi livrate în luna august a acestui an.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza