Links Sitemap Business Linker Sitemap

Premiera noii Škoda Fabia Monte Carlo va avea loc în 15 februarie

260 afisari
Noua Škoda Fabia Monte Carlo va fi lansată în 15 februarie, fiind deja a treia versiune din gama actuală a producătorului auto ceh ce poartă emblema Monte Carlo. Astfel, asemeni modelelor ŠKODA SCALA şi KAMIQ, în curând și noua FABIA se va face remarcată în versiunea aceasta sportivă, cu un design dinamic, prin care ŠKODA AUTO onorează numeroasele succese repurtate de-a lungul timpului de marca ŠKODA la Raliul Monte Carlo. Noul model special ce va fi lansat în curând este a treia generație FABIA MONTE CARLO.
Încă din anul 2011, ŠKODA a onorat aceste succese prin modelele sale de lifestyle sportive, în mai multe game compacte din portofoliul ŠKODA. Această tradiție este continuată acum de ŠKODA FABIA MONTE CARLO. Noua versiune din vârful gamei FABIA se va alătura versiunilor de echipare curente: Active, Ambition și Style.

ADN-ul ŠKODA MONTE CARLO
Automobile născute pe pista de curse și construite pentru șosea: așa poate fi descris ADN-ul modelelor ŠKODA MONTE CARLO. Sunt toate automobile lifestyle-sport ale diferitelor game de autoturisme compacte din portofoliul ŠKODA, ce poartă denumirea MONTE CARLO, introdusă de producătorul auto ceh în urmă cu 86 ani. Atunci, pentru a sărbători locul doi obținut de modelul ŠKODA POPULAR la Raliul Monte Carlo din anul 1936 în clasa de până la 1.500 cm3, compania a lansat în premieră un număr limitat la 70 de exemplare din modelul special ŠKODA POPULAR MONTE CARLO.
Prima victorie dublă la Raliul Monte Carlo a fost repurtată apoi în 1977, cu legendara ŠKODA 130 RS, la clasa de până la 1.300 cm3. În anii 90, FAVORIT și FELICIA au reușit la rândul lor victorii duble, încă înainte de începutul carierei fulminante a modelului ŠKODA FABIA. Aceste locuri pe podium au fost urmate de victoria la clasă a modelului ŠKODA FABIA SUPER 2000, la Raliul Monte Carlo 2013. Succesoarea FABIA R5 (Rally2) a câștigat mai apoi în 2017 și 2018 la categoria WRC2 în Monte Carlo. Modelul actualizat ŠKODA FABIA Rally2 evo a reușit din nou acest dublu succes, în anii 2021 și 2022.
 
ŠKODA AUTO
- se îndreaptă cu pași siguri spre URMĂTORUL NIVEL, ghidată de STRATEGIA ŠKODA 2030.
- intenționează ca până în anul 2030 să fie în Topul 5 al celor mai bine vândute mărci din Europa, în baza unui portofoliu atractiv de modele în segmentele de intrare în gamă, precum și cu modele electrice adiționale.
- se îndreaptă spre statutul de lider al mărcilor europene în India, Rusia și Africa de Nord în prezent, marca le oferă clienților următoarele game de autoturisme: FABIA, SCALA, OCTAVIA, SUPERB, KAMIQ, KAROQ, KODIAQ și ENYAQ.
- a livrat clienților de pe întregul glob peste 870.000 de automobile în 2021.
- face parte de 30 de ani din Grupul Volkswagen. Grupul Volkswagen este unul dintre cele mai de succes concerne auto din lume.
- produce și dezvoltă independent, dar în asociere cu Grupul, nu doar autoturisme, ci și componente, precum motoare și transmisii.
- are trei sedii în Republica Cehă; produce în China, Rusia, Slovacia și India, în principal prin intermediul unor parteneriate încheiate în cadrul Grupului, precum și în Ucraina cu parteneri locali.
- are la nivel mondial peste 43.000 de angajați și activează în peste 100 de țări.
Citeşte mai multe despre: Skoda

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza