Links Sitemap Business Linker Sitemap

Porsche raportează o creștere de 10% a livrărilor pe primul trimestru din 2016

1369 afisari
Porsche a înregistrat cel mai bun prim trimestru din istoria companiei. Cu aproape 55.974 de vehicule noi livrate la nivel mondial în primele trei luni ale anului 2016, Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG a depășit cifra de livrări din anul precedent cu aproape 10%.
Principalii vectori cărora li se datorează această creștere sunt modelul de serie Macan și succesul vânzărilor înregistrate pe piața chineză (+23,5%). Detlev von Platen, Membru al Comitetului executiv pentru vânzări și marketing este convins că aceste cifre demonstrează gradul ridicat de mulțumire a clienților și atractivitatea mărcii. Acesta a subliniat faptul că prioritatea companiei Porsche o reprezintă satisfacția clienților și a angajaților și nu doar volumul de vânzări. "Nu măsurăm succesul doar prin prisma vânzărilor record", spune von Platen.  Modelele SUV rămân un pilon important pentru succesul din primul trimestru. Cu 21.576 de automobile livrate, Macan este în prezent cel mai popular model Porsche. Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, cel mai tânăr membru al familiei a înregistrat o creștere de aproximativ 20%, urmată îndeaproape de cea a modelului Cayenne, cu 17.598 de automobile livrate (+8%). În plus, a existat și o creștere semnificativă a cererii pentru modelele Cayman și Boxster, cu două uși. În ciuda schimbărilor de model anunțate pentru 718 Boxster și 718 Cayman, ambele sportive cu motor poziționat central au înregistrat o rată de creștere de două cifre. Boxster a ajuns în garajele a 3.029 de clienți (+23%), în timp ce Cayman a fost livrat în 2.822 de exemplare (+27%). Modelul 911 continuă să fie la fel de popular. Cu un total de 7.711 de automobile noi livrate, legendara mașină sport menține același nivel ridicat al vânzărilor înregistrat în primul trimestru al anului trecut.

China a fost, din nou, cea mai puternică piață națională în primul trimestru al anului 2016, clasându-se înaintea SUA (12.238 livrări) cu livrări de 16.409 vehicule. Europa își menține nivelul ridicat din anul precedent, piața germană fiind singura piață rămasă în urmă în ceea ce privește livrările în primele trei luni. "Cu toate acestea, comenzile primite în Germania ne dau motive de optimism", spune von Platen.
Citeşte mai multe despre: Porsche

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza