Links Sitemap Business Linker Sitemap

Philip Morris Romania numește un nou Communications and Stakeholders Engagement Manager

1958 afisari
Ovidiu Croitoru este noul Communications and Stakeholders Engagement Manager al companiilor Philip Morris în România. Având o pregătire juridică și o vastă experiență acumulată în zona de comunicare, Ovidiu va coordona interacțiunea Philip Morris în România cu organizațiile reprezentative pentru mediul de afaceri, organizațiile non-guvernamentale și asociațiile de business, supervizând proiecte de responsabilitate socială, dar și relația cu mass-media.
Înainte de a se alătura Philip Morris, Ovidiu a lucrat ca Advocacy and Investment Manager la AmCham Romania (Camera de Comerț Americană în România), având responsabilități în derularea strategiei generale de advocacy a organizației și consiliind companiile membre pe probleme majore de politică de business.
“Competențele specifice ale lui Ovidiu, dublate de specializarea sa în domeniul juridic răspund foarte bine nevoilor de advocacy și relaționare cu publicurile non-guvernamentale vizate de compania noastră”, a spus Sorana Bogdana Mantho, Corporate Affairs Director, Philip Morris România și Bulgaria. “Din noua poziție, el va juca un rol important în dezvoltarea de programe și inițiative relevante pentru toți partenerii noștri de discuție din spațiul public.”
Experiența profesională a lui Ovidiu mai include activități de consultanță juridică pentru instituții financiar-bancare, consiliere legală pe probleme de guvernanță corporativă și fuziuni și achiziții majore. Absolvent al Facultății de Drept, cu specializare în Drept Comercial, Ovidiu are, de asemenea, o activitate îndelungată de voluntariat.
Citeşte mai multe despre: Philip Morris

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza