Links Sitemap Business Linker Sitemap

Philip Morris îl numește pe Steen Hjortholm la conducerea operațiunilor din România

2152 afisari
Cu 19 ani petrecuți în cadrul companiei și peste 16 ani de experiență în domeniul bunurilor de larg consum, acumulată în Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa, Steen Hjortholm revine în România, la conducerea operațiunilor principalului producător de tutun din lume.
Experiența profesională a lui Steen Hjortholm include poziții regionale de management în diferite zone din Africa și Levant, mai exact în Africa de Sud, respectiv în Iordania, precum și poziția de director general în cadrul Philip Morris Ungaria.
Hjortholm vine în România ca Managing Director de pe poziția de Director Commercial Capabilities Development în cadrul Philip Morris International, lucrând peste doi ani la sediul central al companiei, din Lausanne. Aici a făcut parte din echipa de management formată special pentru a dezvolta, coordona și implementa, la nivel global, abordarea comercială orientată către consumator a Philip Morris, abordare comercială care ghidează viitoarea strategie și execuție de Marketing și Vânzări a companiei.
În 1998, Hjortholm a venit pentru prima dată în România, în calitate de Director de Distribuție. Ulterior, a fost responsabil de construirea infrastructurii de logistică și distribuție, asigurând accesul la produse la nivel național, totul în cadrul unui amplu proiect de deschidere de piață și construcție de capacități de producție greenfield.
"În lumea corporatistă, nu ți se oferă de multe ori ocazia de a te întoarce într-o țară, pe o poziție de conducere, după 16 ani”, a declarat Hjortholm. "De aceea, pentru mine, preluarea managementului operațiunilor Philip Morris din România, într-o piață dinamică și competitivă, este o oportunitate pe care m-am bucurat mult să o accept.”
Steen Hjortholm deține un MBA la Copenhagen Business School. Hjortholm îl înlocuiește pe Sergey Slipchenko, care și-a încheiat mandatul de patru ani în calitate de Managing Director și își va continua activitatea în filiala Philip Morris din Rusia.
Citeşte mai multe despre: Philip Morris

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza