Links Sitemap Business Linker Sitemap

Pe 8 martie: Se lansează Federaţia Patronatelor Femeilor Antreprenor

1454 afisari
Pe 8 martie, la Palatul Parlamentului, are loc Gala "Din apreciere pentru tine", evenimentul de lansare al Federaţiei Patronatelor Femeilor Antreprenor, entitatea asociativă feminină care reuneşte mai multe patronate şi asociaţii care au femeia în centrul acţiunilor şi preocupărilor lor. Acţiunea de lansare onorează curajul, implicarea şi viziunea femeilor din România, arătându-le apreciere şi oferindu-le încredere în puterea pe care o au în generarea dezvoltării şi schimbării pozitive a României.
Este punctată astfel, în anul aniversării Centenarului, continuarea crezului feminismului românesc prin înfiinţarea Federaţiei Patronatelor Femeilor Antreprenor, o mişcare ce susţine şi dezvoltă implicarea curajoasă şi iniţiativa vizionară, ca trăsături esenţiale ale unei femei.
Federaţia Patronatelor Femeilor Antreprenor (FPFA) este creată pentru a susţine implicarea femeilor în viaţa economică şi socială din România şi este inspirată de mişcarea antebelică de emancipare, ce a impulsionat prezenţa româncelor în viaţa socio-culturală şi politică a ţării. FPFA este singura organizaţie asociativa feminină care îşi propune reprezentativitatea în dialogul social şi crearea unui sistem de suport instituţionalizat pentru antreprenoarele din România.
"29 de ani de capitalism ne-au lăsat mai săraci cu peste 2.000.000 de locuri de muncă, pierdute prin procesul de privatizare, şi peste 6.000 de companii dispărute de pe harta economică a României.
Mai mult, ne-a adus în dar o legislaţie greoaie, modificată mult prea des şi nearmonizată cu necesităţile antreprenoriale. Sigur, la baza constituirii FPFA sunt mai multe considerente, însă cel mai important este acela de a construi, de a încuraja şi de a participa activ la construirea unui cadru economic şi social stabil, propice mediului antreprenorial", a declarat Cristina Chiriac, Ambasadoarea Antreprenoriatului Feminin în România, Preşedinte al FPFA.
Evenimentul de lansare al FPFA este susţinut de Sissi şi cuprinde, pe lângă momentul festiv al lansării Federaţiei, Gala Aprecierii - un moment de premiere inspirat de povestea prinţesei Sissi şi de inovaţiile pe care aceasta le-a făcut în acele timpuri, şi un concert oferit invitaţilor de Direcţia 5, trupa care şi-a făcut un frumos obicei din onorarea femeii, frumuseţii şi sensibilităţii acesteia.
"Cred cu toată fiinţa mea că o persoană care se simte apreciată poate realiza lucruri măreţe, că aprecierile sincere, la obiect şi făcute dezinteresat pot deschide cu adevărat inimi, pot chiar schimba lumea. Din apreciere pentru femei, Sissi susţine evenimentul de lansare al FPFA şi vă invită să vă arătaţi cât mai des aprecierea faţă de persoanele speciale din viaţa voastră, dacă doriţi ca acestea să prindă aripi, să facă lucrurile mai repede, mai bine şi cu rezultate spectaculoase", a declarat Anamaria Băjan, Director Executiv de Marketing, PR şi Business Development al Caroli Foods Group.
"De prea multe ori uităm să arătăm aprecierea persoanelor importante din viaţa noastră. Uităm să le spunem cât de mult înseamnă pentru noi şi cât de mult ne-au ajutat să fim ceea ce suntem. Un mesaj de apreciere, pentru cineva drag este mai mult decât o mulţumire. Este recunoaştere, inspiraţie, empatie şi căldură sufletească. Este modul în care îi facem pe cei care contează pentru noi să se bucure şi să se îmbogăţească, să înflorească şi să primească înapoi ce ne-au dat", au explicat Marian Ionescu şi Cristian Enache, Direcţia 5.
Susţinătorii evenimentului de lansare sunt Comisia pentru Industrii şi Servicii din Camera Deputaţilor, Sissi, Asociaţia Freelancerilor şi Asociaţia Naţională a Antreprenorilor, Patronatul Femeilor din Meşteşugărit, Universitatea Româno- Americană, Bio-Ortoclinic, Triveo Media.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza