Links Sitemap Business Linker Sitemap

Parcul de afaceri Novo Park adaugă 2.377 mp la contractul cu HP Inc.

303 afisari
Parcul de afaceri Novo Park din zona Pipera, deținut de Genesis Property, semnează un nou contract de extindere a spatiului închiriat de compania HP Inc. România cu încă 2.377 mp, în corpul A.
"Închirierea a 2.377 mp adiționali în corpul A al parcului Novo Park de către compania americană HP Inc România demonstrează încă o dată cât de puternic este parteneriatul nostru, început acum 15 ani. Cu 29.000 mp închiriați, putem spune că Novo Park este un avanpost al gigantului american HP. Am fost și suntem în continuare dedicați în întregime sprijinirii oricărei faze de dezvoltare a chiriașilor noștri”, a explicat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property. Contractul cu HP Inc. pentru noul spațiu intră în vigoare începând cu15 iunie 2017 și este valabil până la 1 noiembrie 2024.  

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din Bucureşti, dezvoltat de compania Genesis Property și este un punct de referință în zona de birouri Pipera. Complexul este format din şapte clădiri cu o suprafaţă utilă totală de închiriat de 75.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri clasa A, calitate superioară. În prezent, companii internaţionale de top au ales Novo Park, datorită poziției sale excelente (în nordul Bucureştiului) și apropierii de staţia de metrou Pipera.

Novo Park are un grad de ocupare de 100% și găzduiește companii precum HP Inc România, Hewlett Packard Enterprise, DXC Technology, Infineon, Yokogawa, Luxoft, Sodexo, Garanti Bank și Unicredit Integrated Business Services România.
Citeşte mai multe despre: Novo Park, HP

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza