Links Sitemap Business Linker Sitemap

Noua ŠKODA KAROQ - un SUV compact cu spațiu generos, tehnologie de ultimă oră și preț competitiv

652 afisari
Noua ŠKODA KAROQ oferă spaţiu excepţional, cele mai noi sisteme de asistenţă, faruri full-LED şi servicii ŠKODA Connect. Designul emoţional şi dinamic, cu numeroase elemente cristaline, caracterizează limbajul de design al noului SUV . Totodată, exteriorul expresiv şi plin de forţă este creat pentru cei în căutare de experiențe autentice în natură, dar și pentru firile urbane în căutare de inspirație și experiențe remarcabile. Sunt disponibile cinci variante de motor, cu puteri între 85 kW (115 CP) şi 110 kW (150 CP), dintre care patru sunt noi. Toate acestea, la un preț de pornire de 19.860 Euro (TVA inclus).
›  Prețul de pornire este de 19.860 Euro (TVA inclus)
›  Nivelul de echipare Style pentru ŠKODA KAROQ are cele mai bune dotări din din categoria sa, la un preț competitiv
›  Soluțiile de conectivitate stabilesc noi standarde în acest segment
›  Două motorizări TSI și două motorizări TDI, cu variante de transmisie DSG 4x4
›  Numeroase sisteme de asistenţă pentru un nivel şi mai ridicat de siguranţă şi confort
›  ŠKODA Connect: infotainment cu ecran tactil capacitiv, cu design glass, și Care Connect cu apelare automată a serviciilor de urgență și depanare

Lungimea de 4.382 mm, lățimea de 1.841 mm și înălțimea de 1.603 mm, cu spațiul pentru genunchi de 69 mm și portbagajul cu capacitatea de 521 l cu scaunele din spate în poziţie normală sunt doar începutul. În plus, la bord pot fi găsite numeroase dotări inteligente, precum sistemul VarioFlex pentru scaunele din spate, permițând ca acest SUV să devină un van cu capacitatea maximă de încărcare de 1.810 l.
ŠKODA KAROQ se poziţionează în vârful segmentului său, datorită soluţiilor sale inovatoare de conectivitate. Amintim sistemele de vârf ce oferă hotspot Wi-Fi, noile servicii online mobile ŠKODA Connect, împărţite în serviciile Infotainment online, pentru informare şi navigaţie, și Care Connect, pentru asistenţă în caz de avarii sau urgenţe, cu opționale precum Butonul Emergency Call, precum și platforma SmartLink+, ce duce interconectarea inteligentă a maşinii cu smartphone-ul la un nou nivel.
O gamă complexă de sisteme de asistenţă a şoferului și un șasiu care defineşte noi standarde în segment îşi dovedesc calitatea la deplasarea în off-road. Acestea fac din ŠKODA KAROQ un SUV extrem de receptiv la toate nevoile șoferului, dar și ale pasagerilor, la al căror confort se adaugă cele 20 de dotări „Simply Clever” disponibile.

Noua ŠKODA KAROQ a fost lansată în România pe 14 noiembrie, printr-un eveniment altfel


 

KAROQ FEST s-a desfășurat la Hard Rock Cafe, reunind personalități și povești aparte și un public de aproximativ 300 de persoane în căutare de experiențe remarcabile.
În decorul unic de la Hard Rock Cafe, completat cu panouri de graffiti purtând semnătura Ortaku și aranjamente florale cu un touch de aventură outdoor, evenimentul a fost despre muzică altfel, cu Luiza Zan, despre mâncare altfel, cu Chef Foa, și despre călătorii altfel, cu Marius Chivu. Pe scena Hard Rock Cafe, Luiza Zan a încântat publicul cu vocea ei deosebita, Chef Foa a pregătit live preparate din meniul serii, servit apoi tuturor invitaților, iar Marius Chivu a oferit publicului ponturi și inspirație pentru destinații și drumuri altfel; totul condus cu o mână sigură de pilot altfel: Mirela Bucovicean, în rolul de gazdă.


În plus, cei trei invitați speciali ai evenimentului au ținut 15 ateliere în noua ŠKODA KAROQ, aceasta devenind spațiu pentru un mini-festival exclusivist plin de muzică live, savoare și povești memorabile. Cei aproximativ 30 de norocoși care s-au bucurat de atelierele interactive din mașină au fost selectați ad-hoc din rândurile publicului de la eveniment. Pe lângă jurnaliști și influențatori, la eveniment au participat și 50 de invitați selectați prin social media, precum și clienți ai distribuitorilor ŠKODA din țară. 
„Noua se adresează cuplurilor de orice vârstă în căutare de experiețe remarcabile, oferindu-le toată libertatea să caute ce li se potrivește cel mai bine: oameni, locuri, momente și rețete deosebite, precum și tot ceea ce hrănește simțurile și entuziasmul. Ne bucurăm că i-am avut alături pe Luiza Zan, Chef Foa, Marius Chivu și Ortaku, oameni foarte talentați care și-au urmat mereu drumul altfel. Ei ne-au ajutat să prezentăm ŠKODA KAROQ, încă de la lansare, exact așa cum este: ca pe un mini-festival de momente aparte”, a declarat Patricia Zegreanu, Director de Marketing și Comunicare ŠKODA România.
„Anul acesta a fost unul excelent pentru SUV-uri la ŠKODA – după lansarea KODIAQ de la începutul anului, revenim în forță cu noua ŠKODA KAROQ – un SUV compact, foarte deștept, spațios, care invită la descoperiri și experiențe aparte, atât în mediul urban, cât și în natură. L-am sărbătorit cu un eveniment altfel, axat mult pe interacțiune umană, pe gusturi, povești și oameni interesanți, și mă bucur că le-am oferit invitaților aceste experiențe inclusiv în mașină, ca un preview pentru momentele remarcabile ce pot fi trăite cu ŠKODA KAROQ”, a declarat Vlad Rusu, Director de marcă ŠKODA.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza