Links Sitemap Business Linker Sitemap

Noua ŠKODA KAROQ și-a facut debutul în România

325 afisari
Noua ŠKODA KAROQ a fost lansată în România printr-un eveniment altfel. KAROQ FEST s-a desfășurat la Hard Rock Cafe, reunind personalități și povești aparte și un public de aproximativ 300 de persoane în căutare de experiențe remarcabile.
   

În decorul unic de la Hard Rock Cafe, completat cu panouri de graffiti purtând semnătura Ortaku și aranjamente florale cu un touch de aventură outdoor, evenimentul a fost despre muzică altfel, cu Luiza Zan, despre mâncare altfel, cu Chef Foa, și despre călătorii altfel, cu Marius Chivu. Pe scena Hard Rock Cafe, Luiza Zan a încântat publicul cu vocea ei deosebita, Chef Foa a pregătit live preparate din meniul serii, servit apoi tuturor invitaților, iar Marius Chivu a oferit publicului ponturi și inspirație pentru destinații și drumuri altfel; totul condus cu o mână sigură de pilot altfel: Mirela Bucovicean, în rolul de gazdă.

În plus, cei trei invitați speciali ai evenimentului au ținut 15 ateliere în noua ŠKODA KAROQ, aceasta devenind spațiu pentru un mini-festival exclusivist plin de muzică live, savoare și povești memorabile. Cei aproximativ 30 de norocoși care s-au bucurat de atelierele interactive din mașină au fost selectați ad-hoc din rândurile publicului de la eveniment. Pe lângă jurnaliști și influențatori, la eveniment au participat și 50 de invitați selectați prin social media, precum și clienți ai distribuitorilor ŠKODA din țară.  

"Noua se adresează cuplurilor de orice vârstă în căutare de experiețe remarcabile, oferindu-le toată libertatea să caute ce li se potrivește cel mai bine: oameni, locuri, momente și rețete deosebite, precum și tot ceea ce hrănește simțurile și entuziasmul. Ne bucurăm că i-am avut alături pe Luiza Zan, Chef Foa, Marius Chivu și Ortaku, oameni foarte talentați care și-au urmat mereu drumul altfel. Ei ne-au ajutat să prezentăm ŠKODA KAROQ, încă de la lansare, exact așa cum este: ca pe un mini-festival de momente aparte”, a declarat Patricia Zegreanu, Director de Marketing și Comunicare ŠKODA România.

"Anul acesta a fost unul excelent pentru SUV-uri la ŠKODA – după lansarea KODIAQ de la începutul anului, revenim în forță cu  – un SUV compact, foarte deștept, spațios, care invită la descoperiri și experiențe aparte, atât în mediul urban, cât și în natură. L-am sărbătorit cu un eveniment altfel, axat mult pe interacțiune umană, pe gusturi, povești și oameni interesanți, și mă bucur că le-am oferit invitaților aceste experiențe inclusiv în mașină, ca un preview pentru momentele remarcabile ce pot fi trăite cu ŠKODA KAROQ”, a declarat Vlad Rusu, Director de marcă ŠKODA.

         
Citeşte mai multe despre: ŠKODA

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza