Links Sitemap Business Linker Sitemap

Noi schițe dezvăluie detaliile de design ale farurilor noilor modele Škoda Scala și Škoda Kamiq

328 afisari
În avanpremiera lansării mondiale digitale a modelelor actualizate Škoda Scala și Škoda Kamiq, producătorul ceh de automobile a publicat o serie de schițe de design în care sunt vizibile farurile și blocurile optice din spate cu designul lor nou. La patru ani de la lansarea pe piață a acestor două modele, Škoda Auto prezintă versiunile actualizate ale compactei și SUV-ului urban, ce beneficiază acum de noi optimizări tehnice și de un look împrospătat.
Farurile cu forme noi ale compactei Scala se extind acum până în grila radiatorului. Benzile ce asigură luminile de zi în faruri converg în partea de sus și în partea de jos a blocului optic, fiind curbate pe exterior pentru a crea o nouă semnătură luminoasă distinctivă.

A fost, de asemenea, a fost actualizat și designul farurilor modelului Kamiq. Elementul superior al farurilor divizate, specifice, a devenit acum și mai îngust. Secțiunile principale de dedesubt au crescut ca mărime și găzduiesc farurile TOP-LED Matrix opționale cu module Matrix hexagonale, disponibile pentru prima dată în gamele Kamiq și Scala.




Premiera mondială digitală a facelift-urilor Škoda Scala și Škoda Kamiq va avea loc în 1 august 2023.
Citeşte mai multe despre: ŠKODA

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza