Links Sitemap Business Linker Sitemap

Muzica se schimbă: Maserati începe testarea primului său sistem de propulsie 100% electric

604 afisari
La implementarea planurilor pentru electrificarea gamei sale, așa cum a fost anterior anunțat, Maserati a început etapa de testare a sistemelor de propulsie electrică care vor echipa următoarele modele ale mărcii. Vehiculele experimentale sunt echipate cu noile sisteme de propulsie 100% electrice, cu tehnologie 100% Maserati, dezvoltată în cadrul noului Laborator de Inovație din Modena.
În cadrul acestei etape de testare, sunetul ce caracterizează motorul electric va fi, de asemenea, dezvoltat.
Următoarele modele electrice vor beneficia de un un sunet unic, distinctiv, déjà un atribut inconfundabil al tuturor modelelor Maserati echipate cu clasicul motor cu combustie. 

Clienții vor beneficia astfel de vehicule cu propulsie 100% electrică, ce vor combina plăcerea șofatului, confortul și performanța, cu un sunet unic, inconfundabil.
Datorită testelor realizate pe șosele și pe piste, în condiții diferite de utilizare, vor fi obținute date importante pentru dezvoltarea și definirea noilor sisteme de propulsie electrice care vor fi folosite de viitoarele modele din gama Maserati. Noile Maserati GranTurismo și GranCabrio vor fi primele automobile ale mărcii care vor adopta soluții electrice 100% și vor fi construite la centrul de producție din Torino.

 

 

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza