Links Sitemap Business Linker Sitemap

Miroslav Majoroš preia funcția de CEO al Telekom Romania

1069 afisari
Grupul de companii Telekom Romania anunță numirea lui Miroslav Majoroš în poziția de CEO, începând cu data de 1 ianuarie 2016. Miroslav Majoros, cel care a deținut anterior funcția de CEO al Slovak Telekom, preia conducerea operațiunilor din România, înlocuindu-l pe Nikolai Beckers care va urma noi provocări în afara Telekom. Având o pregătire profesională cu profil tehnic, Miroslav Majoroš (56 de ani) a ocupat poziții de conducere în cadrul Slovak Television, IBM Slovacia și, în ultimii 13 ani, în cadrul Telekom.
Din 2010 a deținut poziția de Președinte al Consiliului de Administrație și CEO al Slovak Telekom. La Telekom Romania, prioritățile sale vor fi extinderea rețelelor FTTH și 3G/4G, precum și continuarea demersurilor pentru integrarea juridică a operațiunilor.
Miroslav Majoros va rămâne Președintele Consiliului de Administrație al Slovak Telekom.
Michael Tsamaz, Președinte și CEO OTE Group și Președintele Consiliului de Administrație al Telekom Romania Communications S.A., a declarat: “Mă bucur că Miroslav Majoroš se alătură operațiunilor noastre foarte importante din România, aducând o experiență de valoare de pe o piață cu provocări similare. Îi urez succes în noul său mandat de a conduce Telekom Romania către poziția de lider, în beneficiul clienților, angajaților și acționarilor companiei”.
Miroslav Majoroš a absolvit Facultatea de Electronică și Informatică din cadrul Universității Slovace de Tehnologie din Bratislava și, pe parcursul carierei sale profesionale, a urmat programe educaționale de management la Harvard Business School și Stanford Graduate School of Business. În perioada 1994 - 2002 a lucrat pentru IBM Slovacia, ajungând în poziția de Director General, iar din 2000 până în 2002 a deținut această poziție atât pentru IBM Cehia, cât și pentru IBM Slovacia.
Din 2003 a fost Președinte / CEO al Slovak Telekom și Membru al Consiliului de Administrație. În 2005 a devenit Președinte al Consiliului de Administrație al Slovak Telekom. A fost Membru al Consiliului de Administrație al T-Mobile Slovensko din 2003, iar din vara anului 2009 până la 30 iunie 2010, a fost Președinte al Consilului de Administrație.
Din 1 iulie 2010, a deținut  poziția de Președinte al Consiliului de Administrație și CEO Slovak Telekom.
Citeşte mai multe despre: OTE Group, Slovak Telekom, Telekom Romania

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza