Links Sitemap Business Linker Sitemap

Mica Elvetie deschide restaurantul din Centrul Istoric

4137 afisari
Mica Elvetie si-a deschis noua locatie din Centrul Istoric, restaurantul aflandu-se pe strada Franceza, la parterul hotelului Europa Royale Hotel.
Conceptul acestuia se adreseaza unui public mai tanar, iar oaspetii vor putea alege dintr-un meniu ce contine 30 de preparate printre care raclette, carne pe piatra, tartar de ton pe pat de parmezan sau roastbeef cu Panna Cotta de hrean. Aceastea vor fi completate de mancaruri realizate cu ingrediente de sezon. Potrivit reprezentantilor restaurantului, in aceasta toamna, oaspetii acestuia vor putea gusta preparate pe baza de ciuperci si carne de vanat. O noutate este si Seara Raclette, care va avea loc in fiecare marti.
“Imi doresc implementarea unui nou concept de ospitalitate. In noua locatie vom servi mancaruri de prima mana, insa cu preturi mai accesibile, cu 30-40% mai mici. Meniul va fi schimbat de la sezon la sezon pentru a putea folosi ingrediente proaspete si de calitate”, a declarat chef-ul Jakob Hausmann. 
Mica Elvetie are 80 de locuri in restaurant si inca 40 pe terasa. Investia a fost de 280.000 de euro si a inclus costurile de amenajare, dotarea cu echipament a bucatariei si costurile cu personalul. In 2013, obiectivul restaurantului este sa-si dubleze veniturile, in timp ce pentru acest an cifra de afaceri este estimata la 150.000 de euro.
Citeşte mai multe despre: Mica Elvetie, Jakob Hausmann

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza