Links Sitemap Business Linker Sitemap

Mica Elvetie anunta deschiderea terasei

1955 afisari
Restaurantul Mica Elvetie a anuntat deschiderea oficiala a terasei pentru acest sezon. Potrivit reprezentantilor restaurantului, meniul noului sezon propune mancaruri rafinate realizate cu ingredinte proaspete.
Ineditul acestui loc este reprezentat si de serile concept. Fiecare seara de joi va imbraca forma unui show culinar tematic. Oaspetii vor manca paste, salate, risotto sau preparate la gratar. De asemenea, acestia se vor putea implica pentru a-si croi mancaruri dupa gustul si imaginatia lor. Costul unei astfel de seri este unic.
Cheful Jakob Hausmann, care este si detinatorul restaurantului Mica Elvetie, are in plan o noua locatie intr-o zona centrala a Bucurestiului. “Cu deschiderea acestui nou restaurant vom viza un public mai tanar. Drept urmare si meniul va fi adaptat cerintelor unui astfel de target. Calitatea mancarii va ramane insa un lucru de necontestat. Meniul va fi schimbat de la sezon la sezon pentru a putea folosi ingrediente proaspete la preturi corecte”, a declarat Jakob Hausmann. 
Noua locatie Mica Elvetie va fi operata de firma de consultanta gastronomica detinuta de Jakob Hausmann, Gastroexpert. In prezent, un alt proiect al companiei este deschiderea  unui restaurant partener in Craiova. De asemenea, prin Gastroexpert, Hausmann a consiliat peste alte 11 locatii printre care Alpin Hotel, Clasico, Old Time in Tulcea, Black Tulip.
Restaurantul Mica Elvetie s-a deschis in anul 1998 si functioneaza in locatia actuala din 2006. Este un restaurant cu specific international, cu o dominanta generalista. In 2011, Mica Elvetie a avut o cifra de afaceri de peste 35.000 de euro.
Citeşte mai multe despre: Mica Elvetie

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza