Links Sitemap Business Linker Sitemap

Mega Mall înregistrează circa 1,8 milioane de vizitatori lunar

1447 afisari
Mega Mall, proiect al grupului de investiții NEPI, se dovedește a fi un real succes printre proiectele de retail din România, încă de la inaugurarea sa în luna mai a anului trecut, când un număr foarte mare de vizitatori au luat cu asalt centrul comercial.
Dacă în primele 4 zile de la deschidere, peste 400.000 de persoane ne-au pășit pragul, în prezent circa 1,8 milioane de bucureșteni vizitează lunar Mega Mall. “Ne declarăm extrem de mulțumiți de performanța Mega Mall, care ne confirmă în fiecare zi că întrunește toate atributele unui centru comercial de succes pentru orice capitală europeană. Mega Mall este unic printre proiectele de centre comerciale pentru că aici găzduim toate ancorele internaționale de fashion și beauty. În plus, avem grijă ca toate segmentele de consum, low, medium și high să beneficieze de avantajele prezenței noastre în estul Bucureștiului. Acestea, precum și accesul la cele mai noi concept store-uri și designul său arhitectural în linie cu cele mai noi tendințe la nivel mondial, determină Mega Mall să fie unul dintre cele mai atractive centre comerciale din Capitală. Iar eforturile noastre nu se opresc aici, întrucât le pregătim noutăți și surprize clienților noștri în perioada imediat următoare”, anunță Tiberiu Smaranda, Executive Director NEPI.

Situat în vecinătatea Arenei Naționale și în apropiere de Parcul IOR, Mega Mall a fost construit de NEPI într-un timp foarte scurt ținând cont de complexitatea proiectului, în numai 15 luni. În momentul de față, centrul comercial este închiriat în proporție de 99%.

Potrivit companiei, aceste rezultate s-au datorat, totodată, unei serii de campanii și evenimente de succes care au susținut un interes crescând pentru shoppingul și petrecerea timpului liber la Mega Mall.

·


Citeşte mai multe despre: Mega Mall, NEPI

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza