Links Sitemap Business Linker Sitemap

Kuehne + Nagel lanseaza proiectul de constructie a unei unitati de depozitare in Singapore

2436 afisari
Kuehne + Nagel lanseaza proiectul de constructie a unui centru logistic build-to-suit (BTS) in vestul orasului Singapore. In prezenta lui Karl Gernandt, Presedinte al Kuehne + Nagel International AG, o ceremonie grandioasa a fost tinuta pentru a marca cea mai recenta aditionare la reteaua globala a furnizorului de servicii logistice.
Noua unitate ultra-moderna va fi localizata in proximitatea marilor fabrici si porturi. Va avea 55 rampe de incarcare si 5 etaje dedicate depozitarii, cu o suprafata totala de peste 46,000 mp. Din acestia, 20,000 mp vor fi zona cu temperatura controlata dedicata marfurilor sensibile la temperatura din industria farmaceutica. Spatiul ramas va fi in special destinat industriilor aeronautica, a pieselor de schimb si produselor high-tech, iar 4,000 mp vor fi destinati birourilor.
Unitatea va fi echipata cu aparatura tehnologica avansata, solutii automatizate si robotizate ce vor ajuta la imbunatatirea procesului de lucru, vor reduce timpii necesari ridicarii, impachetarii si livrarii marfilor si
vor duce la finalizarea mai rapida a comenzilor. Karl Gernandt a declarat, “Singapore este un important hub logistic,
destinat comertului global, datorita infrastructurii de top si a conexiunilor excelente. Investitia noastra in aceasta unitate moderna este una dintre cele mai mari facute in afara Europei si reflecta atat importanta orasului
Singapore ca centru de afaceri, cat si utilitatea sa in reteaua Kuehne + Nagel. Vor fi angajati peste 500 specialisti Kuehne + Nagel care vor oferi servicii clientilor din diverse sectoare de industrie.”
Kuehne + Nagel a incredintat contractul de design si constructie a depozitului, companiei Boustead Projects Pte Ltd (“Boustead Projects”), o companie specializata in imobiliare de tip industrial.
Unitatea multifunctionala va fi construita conform standardelor programului “Leadership in Energy & Environmental Design” si premiata Green Mark Platinum si LEED Gold, distinctii certificate international, referitoare la constructia prin sisteme ecologice, dezvoltate de consiliul US Green Building Council. Aceasta distinctie se aliniaza strategiilor Kuehne + Nagel de a oferi solutii logistice durabile si inovative, de a deveni un partener solid in eficientizarea utilizarii resurselor energetice si de a respecta normelor de protectie a mediului inconjurator. Termenul de finalizare al constructiei este sfarsitul lui 2015.
Citeşte mai multe despre: Kuehne Nagel

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza