Links Sitemap Business Linker Sitemap

ŠKODA SCALA MONTE CARLO: varianta nouă de echipare pentru un stil de viață mai dinamic

608 afisari
ŠKODA își extinde modelul compact SCALA prin introducerea versiunii de echipare MONTE CARLO. Modelul reprezintă un tribut adus succesului repurtat de-a lungul timpului de ŠKODA în raliuri, utilizând elemente negre distinctive și inscripția ŠKODA neagră pe hayon, pentru a-i conferii dinamicului model SCALA o alură și mai sportivă. Premiera modelului ŠKODA SCALA MONTE CARLO, ce va fi disponibil cu întreaga gamă de motoare disponibile și pentru modelul de serie, va avea loc în septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt, iar primele exemplare vor fi livrate clienților în al patrulea trimestru al anului 2019.
›   Istoria de succes scrisă de ŠKODA în domeniul motorsport servește drept inspirație pentru linia de echipare MONTE CARLO
›   Elemente negre de design și inscripția ŠKODA neagră de pe hayon adaugă tușe dinamice atractive
›   Lansarea modelului are loc la Salonul Auto de la Frankfurt (IAA), în septembrie 2019

Versiunile sportive de lifestyle ale modelelor compacte ŠKODA poartă în mod deja tradițional denumirea MONTE CARLO. Aceasta se referă la districtul urban al Principatului Monaco, sinonim cu luxul și rafinamentul, dar și cu o istorie de peste 100 de ani în domeniul raliurilor. Organizat pentru întâia dată în anul 1911, Raliul de la Monte Carlo are cea mai îndelungată tradiție dintre toate evenimentele ce fac parte în prezent din seria campionatului Mondial de Raliu WRC, iar ŠKODA a reușit aici câteva dintre cele mai mari succese din istoria sa. În 1936, de exemplu, modelul ŠKODA POPULAR SPORT a terminat pe locul doi la categoria sa. Apoi, în 1977, ŠKODA 130 RS a ocupat locurile unu și doi în clasa sa. Versiunile de raliu ale modelului ŠKODA FABIA au repurtat, de asemenea, succese mari la acest eveniment. ŠKODA SCALA MONTE CARLO omagiază această tradiție din motorsport și amintește de autovehiculele legendare ale mărcii și de victoriile lor

Oliver Stefani, Directorul departamentului de Design al mărcii ŠKODA subliniază: „Cu noua versiune MONTE CARLO, accentuăm și mai mult caracterul dinamic și sportiv al modelului ŠKODA SCALA. Modelul negru MONTE CARLO dispune de jantele din aliaj de mari dimensiuni și de alte detalii sportive de design. Astfel, este conceput cu gândul la un grup țină mai tânăr, ce apreciază caracterul sportiv și emoțional al modelului.”

Design sportiv și elemente negre marcante

Numeroasele elemente negre îi conferă modelului dinamic ŠKODA SCALA MONTE CARLO o alură și mai sportivă. Rama grilei distinctive a radiatorului este flancată de farurile full-LED atractive și are finisaj negru gloss. Elemente ale măștii din față sunt, de asemenea, finisate în negru. Inscripția ŠKODA ce înlocuiește pe hayon sigla ŠKODA este încă un element negru la SCALA MONTE CARLO. Profilul modelului este caracterizat de jantele negre din aliaj ușor de 17 inchi (opțional 18 inchi) cu design special MONTE CARLO, precum și de carcasele negre ale oglinzilor și de pragurile laterale.



Printre dotările standard ale modelului ŠKODA SCALA MONTE CARLO, ce este disponibil cu oricare dintre motoarele disponibile și pentru gama standard a acestui model, se numără geamurile laterale cu tentă închisă SunSet, precum și plafonul panoramic și luneta extinsă, completată cu eleronul negru. Difuzorul negru din spate și inscripțiile negre cu specificațiile modelului, precum și blocurile optice spate full-LED desăvârșesc alura sportivă a modelului ce poate fi identificat, de asemenea, în baza emblemei sale speciale.

Interior sofisticat, cu scaune sport și aplicații din piele

Designul interior al modelului ŠKODA SCALA MONTE CARLO emană sportivitate și rafinament atractiv. Scaunele sport ajustabile pe înălțime dispun de tetiere integrate și tapițeria dedicată gamei MONTE CARLO și elementele sale decorative, precum și panoul de instrumente au fiecare un design individual distinctiv. Volanul sport multifuncțional este acoperit cu piele perforată cu aceleași cusături decorative roșii ca pielea de pe selectorul transmisiei și levierul frânei de mână. Un alt accent roșu ia forma iluminării ambientale cu LED pentru consola centrală, zona picioarelor, mânere și compartimentele de depozitare din portiere. Gurile de ventilație din panoul de instrumente impresionează cu un look cromat și în dotarea standard sunt incluse și lumini pentru citit cu LED. Decorul pedalelor are design de aluminiu și în aceeași zonă se remarcă și covorașele speciale și inscripția SCALA de pe pragurile portierelor. Plafonul negru desăvârșește ambianța sportivă de la interior.

ŠKODA lansează modelul ŠKODA SCALA MONTE CARLO la Salonul Auto de la Frankfurt, ce are loc între 10 și 22 septembrie. ŠKODA expune în Hala 3.0, la Standul A11. Lansarea pe piață va avea loc în al patrulea trimestru al anului 2019.


S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza