Links Sitemap Business Linker Sitemap

ŠKODA lansează modelul special FABIA MONTE CARLO

603 afisari
Lansând cel mai nou model MONTE CARLO din gama sa, ŠKODA își completează acum portofoliul celei de-a patra generații a modelului ŠKODA FABIA, cu un model sportiv special. Legendara denumire MONTE CARLO a fost introdusă de ŠKODA inițial exclusiv pentru modelul său FABIA, simbolizând astfel un lifestyle sportiv încă din anul 2011. Aceste modele speciale MONTE CARLO au menirea de a omagia numeroasele succese repurtate de marca cehească la legendara cursă Monte Carlo. Detaliile negre ale caroseriei accentuează alura dinamică a noii FABIA, iar interiorul se caracterizează prin accentele roșii și detaliile cu aspect de carbon de pe cotiere și planșa de bord. Cele patru motoare oferite pentru acest model generează între 59 kW (80 CP) și 110 kW (150 CP).
Proporții dinamice și design emoțional cu detalii negre

Construită pe baza platformei modulare MQB-A0 a Grupului Volkswagen, a patra generație FABIA beneficiază de proporții mai dinamice și de un design și mai emoțional. Acest look este accentuat la varianta MONTE CARLO și de detalii precum grila ŠKODA neagră a radiatorului, măștile specifice gamei MONTE CARLO în față și în spate, difuzorul negru din spate și jantele negre din aliaj ușor cu diametrul între 16 și 18 inchi. Jantele negre Proxima (16 inchi) și Procyon (17 inchi) din aliaj ușor sunt rezervate exclusiv modelului FABIA MONTE CARLO.
Scaune sport în dotarea standard și panou digital de instrumente cu un fundal specific, mai dinamic, pentru diferitele layout-uri de afișare
Interiorul mărit la această generație este dotat în echiparea standard cu scaune sport cu teiere integrate și cu volanul sport multifuncțional cu trei spițe. În habitaclu predomină negrul, iar accentele roșii specifice pot fi observate la bandoul decorativ de pe bord, la anumite elemente ale consolei centrale și la mânerele ușilor. Cotierele de la portierele din față și de pe partea inferioară a planșei de bord dispun de decor finisat cu aspect de carbon. FABIA MONTE CARLO poate fi echipată cu oricare dintre dotările pentru confort, siguranță și asistență, precum și cu oricare dintre sistemele de infotainment disponibile pentru gama FABIA. Panoul digital de instrumente oferit opțional are un fundal specific, mai dinamic, pentru diferitele layout-uri de afișare.

Oliver Stefani, Directorul departamentului de Design al mărcii ŠKODA, a explicat: ”Cel mai nou model din gama MONTE CARLO accentuează semnificativ designul mai emoțional al noii FABIA, model care a ajuns acum la a patra sa generație. Caroseria a devenit mai lungă, mai dinamică și mai lată, iar caracterul său sportiv este accentuat și mai mult de măștile MONTE CARLO specifice, instalate în față și în spate. Detaliile negre, precum cele de la grila radiatorului sau oglinzile exterioare permit identificarea instantanee a apartenenței modelului din vârful gamei FABIA la familia MONTE CARLO.”

Cel mai bun coeficient aerodinamic din clasă (cd) de la 0,28

Datorită detaliilor sofisticate, precum diafragmele active de răcire de la priza de aer din partea de jos a barei de protecție din față, precum și a scutului amplu montat sub automobil, cea mai nouă FABIA redefinește standardele în segmentul automobilelor compacte, reușind un coeficient aerodinamic (cd) de la 0,28. Lamelele ajustabile activ ale diafragmei menționate se închid când necesarul de răcire este redus, ceea ce optimizează caracteristicile aerodinamice ale autoturismului. Economiile se ridică drept urmare la până la 0,2 l de combustibil la 100 km, la o viteză de deplasare de 120 km/h. Totodată, la fiecare kilometru parcurs cu diafragmele închise, FABIA generează și mai puține emisii de COa
Citeşte mai multe despre: Skoda

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza