Links Sitemap Business Linker Sitemap

ŠKODA la Salonul auto IAA 2019 din Frankfurt: punctul de plecare spre un viitor electric sustenabil

462 afisari
Anul acesta a fost marcat de prezentarea sub-brand-ului ŠKODA iV și a celor două modele electrificate ale mărcii ŠKODA: ŠKODA SUPERB iV și ŠKODA CITIGOe iV, ce reprezintă începutul erei mobilității electrice pentru producătorul auto ceh. Alături de SUPERB iV, care este primul hibrid plug-in al mărcii ŠKODA, în gama navei-amiral recent actualizate a mărcii a mai fost acum introdus și modelul robust SUPERB SCOUT. Compacta SCALA și SUV-ul urban KAMIQ dispun acum, de asemenea, de o nouă versiune: linia de top MONTE CARLO emană lifestyle sportiv, în stilul cu care ne-a obișnuit deja ŠKODA. Toate aceste modele de ultimă oră pot fi admirate la standul mărcii, A11, pavilionul 3.0, în cadrul Salonului auto IAA 2019, între 10 și 22 septembrie.
Lansarea modelelor ŠKODA SUPERB iV și ŠKODA CITIGOe iV marchează începutul unei noi ere pentru ŠKODA
Marca intră în era mobilității electrice și dezvoltă noi soluții de mobilitate, ce sunt reunite în gama ŠKODA iV
Nava amiral într-o nouă formă: noul SUPERB SCOUT a fost acum adăugat în familia modelelor SUPERB facelift
Au fost lansate și versiunile MONTE CARLO ale modelelor ŠKODA SCALA și KAMIQ
Bernhard Maier, Președintele ŠKODA AUTO, a declarat: „ŠKODA a intrat într-o nouă eră a mobilității electrice. Începutul acestei noi ere este marcat de lansarea simultană a două noi modele: primul nostru model pur electric, CITIGOe iV, cel care reprezintă primul pas al mărcii în era mobilității electrice și SUPERB iV, primul model hibrid plug-in al mărcii. De asemenea, prezentăm cu această ocazie cea mai nouă ediție a navei noastră amiral, modelul SUPERB, care acum beneficiază de un design și mai rafinat și de noi tehnologii.”

Primii pași în noul viitor sustenabil: sub umbrela noului său sub-brad ŠKODA iV, compania reunește dezvoltările familiei sale de automobile electrificate, cu design emoțional atractiv, interior futurist și tehnologie de ultimă oră, plus un ecosistem special, dedicat soluțiilor avansate de mobilitate. ŠKODA AUTO va investi în total două miliarde de euro în acest sens, în următorii cinci ani. Este cel mai mare program de investiții din istoria companiei.

Primele modele electrificate ale mărcii: ŠKODA SUPERB iV și ŠKODA CITIGOe iV

ŠKODA SUPERB iV și ŠKODA CITIGOe iV sunt primele modele electrificate din producția de serie, în istoria de 124 de ani a mărcii. La începutul anului 2020, va intra pe piață nava-amiral SUPERB în versiune hibridă plug-in. Modelul va dispune atât de un motor eficient pe benzină, cât și de un motor electric. Împreună, acestea vor furniza 160 kW (218 CP).


S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza