Links Sitemap Business Linker Sitemap

Kaspersky Lab rămâne printre liderii din Cadranul Magic Gartner pentru platforme de protecție endpoint

913 afisari
Compania Kaspersky Lab a fost inclusă în categoria Liderilor în ediția 2016 a Cadranului Magic Gartner pentru platforme de protecție endpoint (Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms).
Evaluarea s-a bazat pe criteriile “viziune complexă” și “capacitatea de a pune în practică”. Acesta este al cincilea an consecutiv în care compania obține o poziție de lider în viziunea Gartner.
Recunoașterea brandului la nivel global, cota de piață în creștere, autoritatea în industria de securitate IT a Kaspersky Lab, ca și recunoașterea drept Lider de către Gartner consolidează poziția companiei drept un furnizor de soluții de ultimă generație de protecție enpoint. Portofoliul Kaspersky Lab cuprinde soluții de protecție pentru o gamă largă de clienți, împotriva tuturor tipurilor de amenințări cibernetice, compania clasându-se în Top 3 de mai multe ori decât orice alt competitor, în cadrul testelor independente de pe parcursul anului 2015. Având suportul unor ample informații despre amenințări cibernetice, Kaspersky Lab este alegerea în materie de tehnologii de securitate pentru 400 de milioane de utilizatori individuali și 270.000 de companii.
“Ne bucurăm să rămânem unul dintre lideri în Cadranul Magic Gartner pentru a cincea oară consecutiv”, a declarat Nikita Shvetsov, Chief Technology Officer la Kaspersky Lab. “Vom continua să furnizăm cea mai bună protecție pe mai multe niveluri din industrie, transformând informațiile noastre de securitate cibernetică, deținute la nivel global, în tehnologii care combat o gamă largă de amenințări, incluzându-le pe cele cunoscute, necunoscute și pe cele mai avansate. Expertiza pe care am câștigat-o în anii în care am luptat împotriva unor amenințări IT majore ne-a permis să dezvoltăm soluții de securitate endpoint care îmbină ușurința de administrare cu o protecție eficientă.”
Gartner nu susține niciun furnizor, produs sau serviciu prezentat în publicațiile sale de cercetare și nu recomandă utilizatorilor de tehnologie să selecteze doar companiile cu cel mai mare punctaj sau care au obținut alte titluri. Publicațiile de cercetare Gartner constau în opinii ale organizației de Cercetare Gartner și nu ar trebui considerate fapte obiective. Gartner își declină orice responsabilitate în privința tuturor garanțiilor, exprimate sau implicite, cu privire la această cercetare, inclusiv cele comerciale sau de orice alt tip.
Citeşte mai multe despre: Kaspersky Lab, Gartner

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza