Links Sitemap Business Linker Sitemap

IMMOFINANZ anunță rezultate operaționale stabile pentru primul trimestru al anului financiar

394 afisari
Rezultatele operaționale înregistrate de IMMOFINANZ în primul trimestru al anului financiar scurtat 2016 (2016A), în valoare de 45,3 milioane de euro, se prezintă stabil comparativ cu aceeași perioadă a anului anterior (T1 2015/16: 46,9 milioane de euro). Veniturile din închirieri au scăzut de la 82,2 milioane de euro la 76,8 milioane de euro din cauza scăderii temporare a nivelului chiriilor în Moscova și vânzării planificate a proprietăților.
Comparația în oglindă (după ajustarea conform noilor achiziții, finalizări și vânzări de proiecte, pentru a obține valori comparabile cu cele din al patrulea trimestru al anului financiar 2015/16) ilustrează o evoluție stabilă a veniturilor din închirieri pe parcursul primului trimestru din 2016A. Rezultatele din gestionarea activelor s-au îmbunătățit cu 3,9%, la 54,5 milioane de euro, datorită scăderii cheltuielilor cu proprietățile. Profitul net aferent perioadei de raportare s-a ridicat la 21,9 milioane de euro (T1 2015/16: 115,0 milioane de euro). Această scădere a fost cauzată cu precădere de evoluția mai stabilă a rublei în perioada de raportare, ceea ce a dus la reevaluări având la bază cursul valutar substanțial mai scăzute pentru investițiile în proprietăți (-6,8 milioane de euro în T1 2016A vs. 184,8 milioane de euro în T1 2015/16). a
Citeşte mai multe despre: IMMOFINANZ

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteazaFrequent changes in legislation and taxation, stuffy bureaucracy continue to represent major hurdles for investors in Romania. However, Austrian investors have positive expectations and continue to remain strongly committed to their development plans in this country.
In this context, Business Arena is proud to announce its annual event dedicated to Austrian investors. Business leaders, bankers and entrepreneurs will all get together to discuss and share their views on the latest economic trends and challenges at Business Arena's 2018 Austria - Romania Roundtable Business Conference and Awards.