Links Sitemap Business Linker Sitemap

IMMOFINANZ aduce în România conceptul de birouri myhive

1795 afisari
IMMOFINANZ, unul dintre cei mai importanți investitori imobiliari din România, aduce brandul internațional de birouri myhive pe piața locală, în cinci dintre clădirile sale de birouri clasa A din București.
Astfel, clădirea Iride 20 din Iride Business Park și complexul S-Park au devenit deja myhive Iride 20 și myhive S-Park, în urma unui proces de transformare prin care zonele comune ale proprietăților oferă o gamă extinsă de servicii și o infrastructură îmbunătățită ce încurajează socializarea.
Conceptul myhive va fi, de asemenea, implementat la Metroffice, Victoria Park și clădirea Iride 19, ceea ce va îmbunătăți semnificativ experiența chiriașilor și a vizitatorilor. "myhive este brandul internațional de birouri al IMMOFINANZ, caracterizat printr-o atmosferă prietenoasă, personal atent și un design inspirat din industria hotelieră, precum și printr-o gamă de servicii și facilități care le permit chiriașilor să se concentreze pe aspectele de business și să atragă talente. Atât atmosfera prietenoasă, cât și infrastructura încurajează comunicarea între chiriașii noștri și îi ajută pe administratorii proprietăților să pună bazele unei comunități de succes", a declarat Christian Traunfellner, Head of Asset Management Office la IMMOFINANZ. „În prima etapă de implementare, aducem conceptul myhive în 20 de clădiri de birouri IMMOFINANZ din șase țări: Austria, Germania, Cehia, Polonia, România și Ungaria." 

Cinci caracteristici principale

Conceptul myhive are la bază cinci caracteristici, care descriu principalele sale beneficii: atmosferă prietenoasă și dinamică, personal atent, infrastructură și servicii excelente, locație ideală pentru socializare, accesibilitate și mobilitate modernă. 

Lansarea oficială myhive în România este marcată de finalizarea procesului de modernizare în cadrul myhive S-Park. Complexul de afaceri devine, astfel, un proiect myhive de referință, după renovarea completă a zonelor interioare comune, ce includ spații noi de relaxare și socializare, facilități și servicii noi. Zonele exterioare ale proprietății vor fi, de asemenea, modernizate, iar accentul va fi pus pe spații verzi și zone confortabile pentru fumat și socializare.

'Suntem încântați să avem cinci clădiri de birouri din portofoliul nostru local desemnate pentru implementarea brandului myhive. Astfel, România numără, alături de Polonia, cel mai mare număr de locații myhive în această primă etapă. Acest nou concept IMMOFINANZ se concentrează în totalitate pe nevoile și așteptările chiriașilor și angajaților lor. Este, așadar, important ca viitoarele clădiri myhive să dispună de o amplasare bună, infrastructură eficientă și un grad ridicat de flexibilitate”, a adăugat Sorin Vișoianu, Country Manager Operations România la IMMOFINANZ.

În România, IMMOFINANZ se numără printre cei mai importanți proprietari de spații de birouri, cu un portofoliu ce include opt proprietăți finalizate, cu o suprafață închiriabilă totală de aproximativ 190.000 mp, și noul complex Metroffice din Pipera, al cărui primă clădire acoperă o suprafață de 20.000 mp.

 
Citeşte mai multe despre: IMMOFINANZ

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza