Links Sitemap Business Linker Sitemap

IMMOFINANZ a vândut unul dintre principalele sale terenuri din Bucureşti

1461 afisari
IMMOFINANZ, unul dintre cei mai importanţi investitori imobiliari din România, a finalizat cu succes vânzarea unei alte suprafeţe mari de teren în Bucureşti. Fosta plaftormă industrială Ventilatorul, cu o suprafaţă totală de aproximativ 53.000 mp, face obiectul tranzacţiei către One United Properties.
“Ne concentram pe dezvoltarea portofoliului de birouri şi retail, prin urmare am inclus in strategia noastra vanzarea proprietăţilor care nu se încadreaza în portofoliul nostru de bază. Terenul fostei platforme Ventilatorul este potrivit dezvoltării proiectelor rezidenţiale, astfel încât a fost inclus în procesul de vânzare, iar tranzacţia a fost incheiata cu One United Properties”, a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations Romania, IMMOFINANZ.  

Din partea One United Properties, Victor Căpitanu, Managing Director, a declarat: "Aceasta achizitie e importantă pentru noi, şi, datorită suportului şi profesionalismului echipei locale a IMMOFINANZ, am incheiat tranzactia în timp record.”

Cu un portofoliu de peste 800 milioane EUR, România face parte din pieţele de bază ale IMMOFINANZ. Volumul total de active fixe în valoare de 619,5 millione EUR se împarte în 9 clădiri de birouri (13,8% din portofoliul total de birouri) și 6 proprietăți de retail  (22,0% din portofoliul total de retail).

Citeşte mai multe despre: IMMOFINANZ

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza