Links Sitemap Business Linker Sitemap

HP lansează cinci noi produse cu ecran tactil

2528 afisari
HP a anunțat lansarea pe piața din România a cinci noi produse cu ecran tactil. Cu un design atrăgător și caracteristici noi și dinamice, noile produse sunt disponibile începând din această iarnă, prin distribuitorii HP.
Potrivit companiei, ultrabookurile HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4, HP SPECTRE TouchSmart Ultrabook și HP ENVY x2; desktopul HP ENVY 23 TouchSmart All-in-One Desktop PC și tableta HP ElitePad 900 se adresează unei game variate de utilizatori, de la pasionații IT, până la cei care își aleg companionul IT în funcție de design și greutate, fără a uita însă de utilizatorii din mediul business, care au nevoie de o soluție mobilă care să poată fi integrată cu ușurință în infrastructura IT existentă și care să respecte toate standardele de securitate dorite.
“Noua gamă se adresează utilizatorului modern de laptopuri și tablete, care este deosebit de exigent și știe exact ce își doreşte – eficiență, performanță, design atrăgător și preț competitiv. Avem încredere că aceste produse se vor plasa cu ușurință în preferințele clienților din România. Echipamentele sunt deja disponibile în magazine şi la distribuitorii HP autorizați”, a declarat Tiberiu Dobre, PPS Country Manager, HP România.

HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4 beneficiază de un design metalic atrăgător, având grosimea de 2,3 cm și o greutate de 2,1 kilograme. Dispune de Beats Audio, de două difuzoare și de un subwoofer, fiind conceput pentru a oferi cel mai bun sunet și cel mai bogat conținut audio disponibile pe un PC sau laptop. Cu HP ProtectSmart, datele din computerul portabil rămân în siguranță chiar și atunci când acesta cade sau este lovit accidental. Acest sistem de protecție detectează din timp mișcarea și înclinarea computerului, oprind unitatea de disc și protejând activitățile în desfășurare. În plus, cu tehnologia Intel Smart Connect, de fiecare dată când utilizatorul revine la HP ENVY TouchSmart Ultrabook, e-mailul și rețelele sociale accesate de regulă vor fi actualizate la minut. HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4 are propriul ”aer condiționat”: mai exact tehnologia unică HP CoolSense îi reglează temperatura în funcție de gradul de utilizare și de condiții, utilizatorul nesimțind în niciun moment o supraîncălzire a vreunei părți a notebook-ului.
HP Envy TouchSmart Ultrabook 4 vine în România cu un preț recomandat de 4.399 lei, cu TVA inclus.

Noul PC HP ENVY x2 oferă puterea a două dispozitive într-unul singur: un laptop cu afişaj senzitiv HD strălucitor și foarte rezistent sau o tabletă care poate fi detașată de tastatură și utilizată în mod independent. Ultrasubţire, cu un finisaj elegant din aluminiu, conceput pentru a vă însoţi oriunde aţi merge. Cu Beats Audio şi cu cele două difuzoare, HP ENVY x2 este conceput pentru cel mai bun şi mai bogat sunet disponibil pe un PC, laptop sau tabletă. Echipamentul are o cameră Web HD în partea frontală pentru conversaţii video şi o cameră de 8,0 MP în spate pentru fotografii şi videoclipuri deosebit de clare. Utilizatorii vor primi şi pachetul Universal Music, cu care au şansa de a câştiga experienţe muzicale unice şi bilete VIP la concerte, precum şi posibilitatea de a descărca şi deţine până la 30 de piese, plus accesul la transmisii nelimitate din catalogul Universal Music – toate gratuit.
Datorită faptului că beneficiază de două baterii independente, una în tabletă și a doua în tastatură, autonomia totală a lui HP Envy x2 poate ajunge până la 19 ore. Cele două baterii se pot încărca independent sau simultan.
Datorită arhitecturii interne şi a configurației de procesor-memorie-spațiu de stocare, tableta nu se încălzește nici atunci când este folosită la capacitatea maximă de procesare, ceea ce oferă utilizatorului cea mai plăcută experiență posibilă.
HP ENVY x2 dispune de afişaj tactil IPS HD antireflexie iluminat din fundal cu LED-uri, cu diagonală de 29,4 cm (11,6"), rezoluție 1366 x 768 și placă grafică Intel HD (până la 782 MB). Redarea audio este făcută prin sistemul Beats Audio, cu două difuzoare.
Prețul recomandat pentru acest produs este de 3.999 lei, cu TVA inclus.

Noul PC All-in-One oferă performanţe extrem de puternice şi atingere intuitivă, într-un design ergonomic, care economiseşte spaţiu. HP ENVY 23 este echipat cu sunet Beats Audio şi permite conversaţii video la rezoluție HD. Graţie procesoarelor Intel din a treia generaţie, echipamentul poate rula aplicații foarte complexe având un timp de reacție mic. Utilizatorii primesc, de asemenea, și pachetul Universal Music, care le oferă accesul la catalogul de muzică complet al Universal Music Group.
Prețul recomandat este de 5.199 lei, cu TVA inclus.

HP SPECTRE XT TouchSmart Ultrabook oferă o experiență de atingere intuitivă pe un afişaj Full HD Radiance (rezoluție 1920 x 1080) cu diagonală de 15,6 inch, complet  tactil.
HP SPECTRE TouchSmart Ultrabook este dotat cu un sistem de protecție care păstrează datele în siguranță. În cazul în care computerul portabil este pierdut sau furat, acesta poate fi dezactivat de la distanţă, iar accesul la date refuzat. Datele pot fi apoi restaurate simplu în cazul în care recuperarea lor de pe computerul portabil este realizată cu Absolute Data Protect în combinaţie cu Intel Anti-Theft3.
Echipamentul oferă şi un sunet uimitor, datorită difuzoarelor înclinate şi tehnologiei Beats Audio. De asemenea, acesta vine echipat cu Adobe Photoshop Elements, care permite editarea fotografiilor şi Adobe Premiere Elements, pentru realizarea de filme deosebite.
Cu ajutorul pachetului Universal Music utilizatorii pot asculta gratuit catalogul muzical Universal Music Group timp de 90 de zile şi pot descărca gratuit 30 de mp3-uri într-un interval de 3 luni de la prima înregistrare. De asemenea, sunt incluse primele 12 luni pentru serviciul Absolute Data Protect.
Prețul de raft recomandat este de 5.599 lei, cu TVA inclus

HP ElitePad 900 este tableta potrivită pentru oamenii de afaceri. Poate fi asociată cu o gamă completă de accesorii, precum HP ElitePad Docking Station, HP ElitePad Expansion Jacket și HP ElitePad Productivity Jacket. Grație materialelor utilizate la realizarea sa, Corning, Gorilla Glass și aluminiu, tableta este foarte uşoară, dar și extrem de rezistentă. Marginile perfect conturate, ecranul anti-murdărire, butoanele de aluminiu și creionul opțional sunt tot atâtea plusuri care recomandă HP ElitePad 900. Are o diagonală de 10,1 inch, display de 16:10 ideal pentru aplicațiile de birou și o cameră foto / video situată frontal, de 1080p. HP BIOS Protection și Microsoft Defender oferă protecția necesară împotriva oricăror amenințări la securitatea informatică. HP ElitePad 900  operează cu sistemul Windows 8Pro, dispune de procesor Intel Atom Z2760, are o memorie de 2GB și o capacitate de stocare de 64GB.
Rulând Microsoft Windows 8 PRO, tableta HP Elitepad 900 beneficiază de toate mecanismele de securizare disponibile pe clasicele calculatoare cu care utilizatorii  erau obișnuiți la birou, oferind însă cel mai ridicat nivel de mobilitate posibil. Integrarea în sistemele IT actuale se realizează la fel de ușor ca la orice calculator sau notebook tradițional. Cu ajutorul accesoriilor opționale experiența de utilizare la birou poate fi identică cu cea din cazul tradiționalului desktop sau laptop: odată dock-ată tableta în dock-ul special, aceasta are acces la rețeaua cu fir din birou, la monitorul suplimentar de pe biroul utilizatorului, la tastatura și mouse-ul acestuia, toate în timp ce își încarcă bateria suplimentară.
Accesoriile opționale HP pun accentul pe creșterea productivității și a autonomiei – HP ElitePad Expansion Jacket poate beneficia de o baterie suplimentară care dublează timpul de lucru al tabletei, oferind și porturi de conectivitate suplimentară; HP ElitePad Productivity Jacket este o ”husă” care, pe lângă rolul de protecție, oferă și o tastatură completă integrată.
Tableta are un preț de 3.799 lei cu TVA inclus, pentru modelul fără 3G și 4.149 lei cu TVA inclus, pentru modelul cu 3G.
Citeşte mai multe despre: HP România

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza