Links Sitemap Business Linker Sitemap

Hotel Cișmigiu a fost premiat la categoria Best Hotel Website în cadrul eTavel Awards 2018

1700 afisari
Hotel Cișmigiu, prima clădire construită pe Bulevardul Regina Elisabeta, este câștigător în cadrul competiției eTravel Awards la categoria "Best Hotel Website", marcând astfel lansarea celui mai nou proiect web dedicat hotelului. Premiul a fost acordat pentru excelență în design, funcționalitate și conținut a noului website, lansat în luna octombrie a acestui an.
Clasamentul final a fost făcut public în cadrul Galei eTravel Awards, cel mai mare eveniment național de afaceri și promovare online dedicat industriei de turism din România, care a premiat cele mai eficiente și inovatoare proiecte din industria online a turismului românesc. Website-ul Hotel Cișmigiu a obținut locul 2 în urma voturilor din partea juriului format din industria online a turismului și a marketingului digital, la categoria „Best Hotel Website”.   Avantajul față de competitori a fost asigurat de elementele de originalitate, design, structură, navigabilitate și funcționalitate, relevanță și interactivitate. Astfel, noul website Hotel Cișmigiu asigură o experiență digitală complexă pentru toate categoriile de public interesate de serviciile hotelului. Pe lângă rezervarea directă a unei camere de hotel, platforma are și o secțiune de evenimente, în care organizatorii de evenimente pot trimite o cerere în funcție de tipul de eveniment. De asemenea, cei interesați pot face o rezervare online într-unul din restaurantele găzduite la hotel. Site-ul a fost dezvoltat de RedRouteDigital, agenție de digital marketing specializată în industria de travel. 

Hotelul Cișmigiu din București, deținut de firma spaniolă Hercesa, a fost deschis în 2012, după un amplu proces de renovare finalizat la 100 de ani de la construcția sa din 1912. Situat în centrul Bucurestiului, pe Bulevardul Regina Elisabeta la numărul 38, hotelul se distinge deopotrivă prin designul unic, spectaculos, elemente de arhitectură originale cât si prin facilitățile ultramoderne oferite oaspeților săi.

Hotel Cișmigiu 4* oferă 60 de apartamente cu două camere, dintre care jumătate sunt dotate cu bucătărie complet echipată - fiind perfecte sejururilor pe termen lung. Dintre beneficiile cazării pe termen lung se remarcă recepția, care funcționează permanent și ca secretariat (primește corespondență și mesajele pentru clienți) precum și serviciul de curățătorie la îndemână.

Clădirea în care funcționează hotelul găzduieste Institutul Cultural Spaniol Cervantes, Librăria Humanitas Cișmigiu, Cișmigiu- bistro la etaj, iar la parter Berăria Gambrinus.

Hotelul dispune, totodată, de șapte săli de conferințe, cu lumină naturală, ferestre și balcoane spre bulevardul Regina Elisabeta, potrivite pentru trainiguri, seminarii și conferințe. În decursul ultimului an hotelul a găzduit peste 1500 conferințe, de la meetinguri de management de 10-15 persoane până la prezentări în amfiteatrul Cervantes cu o capacitate de 130 locuri.

 
Citeşte mai multe despre: Hercesa, Hotel Ci?migiu

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza