Links Sitemap Business Linker Sitemap

Helios Phoenix extinde Olympian Parks cu peste 20.000 mp

2770 afisari
Helios Phoenix, proprietarul unic al portofoliului industrial Olympian Parks, anunță atingerea unui grad de ocupare de 100% și planurile de extindere a celor două parcuri din Brașov si Timișoara cu peste 20.000 mp. Colliers International administrează cele două parcuri logistice încă din 2011.
Portofoliul industrial cu o suprafață existentă totală de 45.000 mp, deținut inițial de GE Capital Real Estate împreună cu Helios Phoenix, a intrat anul trecut în proprietatea integrală a grupului Helios Phoenix, ca urmare a deciziei GE Real Estate de a se retrage din Europa de Est. Colliers International este property manager pentru cele două parcuri logistice, după ce a câștigat mandatul în a doua jumătate a anului 2011.
Olympian Park Brașov oferă 17.880 m.p. de spații de depozitare de foarte bună calitate și este ocupat integral încă din toamna anului 2013. Printre chiriașii proiectului se numără Rolem (6,000 m.p.), Terwa (3,600 m.p.) și KHD (6,000 m.p.).
Proiectul de 27.280 mp dezvoltat în Timișoara a fost livrat pe piață în trimestrul II al anului 2011 și a atins in luna februarie a acestui an gradul de ocupare de 100%, după ce furnizorul de soluții pentru industria energetică AMSC a închiriat un spațiu cu suprafața de 2,700 m.p. Proiectul mai găzduiește producătorul de echipamente electronice TT Electronics (15,000 m.p.) și operatorul logistic KLG Europe (7,300 m.p.). Ca urmare a cererii chiriașilor existenți,  Helios Phoenix a decis extinderea parcului din Timișoara cu o unitate built-to-suit de 20,000 m.p. și intenționează să extindă și parcul industrial din Brașov cu circa 5,000 m.p.. La Timișoara, lucrările de construcție au început deja și vor fi finalizate în Q2 2015. "Platformele Olympian au fost bine primite de către chiriași, iar votul lor de încredere este demonstrat de decizia de a-și continua planurile de expansiune în cadrul dezvoltărilor companiei. În prezent, intenționăm să demarăm proiecte în Cluj si Constanța și suntem pe cale să ne repoziționăm în București după vânzarea Innovation Business Park", a declarat Athos Myrianthous, Development Director in cadrul grupului Helios Phoenix.
Pentru cele două parcuri industriale Olympian, Colliers este responsabil de relația cu chiriașii, subcontractarea serviciilor, controlul bugetului operațional, menținerea și îmbunătățirea performanței generale a activelor, precum și de serviciile financiare și de raportarea către proprietar.
"Calitatea spațiilor, precum și a serviciilor oferite, sunt criteriile care au condus nu doar la atragerea și menținerea în Olympian Parks a unor chiriași de renume, ci și la planurile actuale de extindere. Helios Phoenix este un client foarte important pentru noi  și, așa cum am făcut-o în cei aproape trei ani de parteneriat, ne propunem să oferim în continuare cea mai bună administrare pentru Olympian Timișoara și Olympian Brașov”, declară Ștefania Baldovinescu, director al departamentului de Real Estate Management Services în cadrul Colliers International Romania.
Citeşte mai multe despre: Olympian Park, Helios Phoenix,

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza