Links Sitemap Business Linker Sitemap

Flash Office Solutions optează pentru Armand Business Center

3336 afisari
Colliers International România a intermediat tranzacţia de închiriere prin care compania Flash Office Solutions a preluat un spaţiu de cca 600 mp în clădirea de birouri Armand Business Center din centrul Bucureştiului.
Înființată în 2013, Flash Office Solutions este unul dintre principalii furnizori de spații de lucru flexibile din România. Compania îşi va deschide în noul spaţiu cel mai important sediu operațional din București, pentru a răspunde optim dezvoltării afacerii într-un domeniu în plină ascensiune, cel de instant & serviced offices.
Armand Business Center este o clădire modernă de birouri, livrată în aprilie 2013 si având o suprafață închiriabilă totală de 3.200 mp.
“Ne bucurăm să fim parte din procesul care marchează intrarea Flash Office Solutions pe piața din România. Clădirea de birouri Armand Business Center răspunde cu succes atât nevoii de împărţire eficientă a spaţiului, cât şi celei de vizibilitate și accesibilitate, prin amplasarea sa în proximitatea Kilometrului 0 al Capitalei. De asemenea, noua locație se aliniază obiectivelor de business ale companiei, permițând dezvoltarea operațiunilor acesteia pe piața locală”, afirmă Oana Sîrbu, Associate în cadrul departamentului de birouri, din cadrul Colliers International România.
"Am deschis acest nou sediu Flash Office Solutions în centrul Bucureștiului pentru a oferi cel mai modern și complet set de servicii de instant offices, adresat managerilor de companii care își doresc un spațiu de lucru la cheie, în care se poate intra imediat, adaptat ca suprafață nevoilor curente, dar contractat pe o perioadă foarte flexibilă, la un cost fix, cu toate cheltuielile de mentenanță incluse. Confortul viitorilor clienți, asigurarea unui mediu de lucru cât mai plăcut şi a unei game cât mai variate de facilități au fost criteriile care au făcut din Armand Business Center alegerea cea mai potrivită“, susține Ilinca Dumitru,  Sales Coordinator, Flash Office Solutions.
În primul trimestru al anului 2014, divizia de Birouri din cadrul Colliers International Romania a intermediat 10 tranzacții cu spații de birouri în Capitală, cu o suprafață cumulată de aprox. 27,000 mp. Această performanță poziționează Colliers in topul consultanților pe piața închirierii de spații de birouri din România și, în mod specific, pe piața spațiilor de birouri din București, unde deține o cotă de piață de 43%.


S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza