Links Sitemap Business Linker Sitemap

Familia Panamera se extinde

1482 afisari
Porsche continuă extinderea noii game Panamera și astfel producătorul auto german va prezenta, la Salonul Auto de la Los Angeles, limuzina sport de lux cu un nou motor V6 turbo pe benzină, de 330 CP, împreună cu o versiune Executive, disponibilă ca versiune nouă de caroserie. Noul motor V6 turbo este un entry-level extrem de eficient și agil, care se adaugă la impresionanta gamă de motorizări. Acesta generează o putere cu 20 CP mai mare decât motorul analog din generația anterioară Panamera și consumă cu până la 1 l/ 100 km mai puțin, fiind complet reconstruit. Noul motor de 330 CP este combinat cu tracțiune spate la modelul Panamera, cu tracțiune integrală la modelul Panamera 4 și cu un ampatament alungit la Panamera 4 Executive.
În timp ce Panamera și Panamera 4 cu motor de 330 CP redefinesc conceptul de entry-level, modelele Executive, cu ampatamentul lor alungit cu 150 mm, extind oferta de caroserii și echipamente la limita superioară a liniei. Conceput ca o limuzină cu șofer, acest model Porsche este disponibil cu tracțiune integrală în versiunile Panamera 4 Executive (330 CP), Panamera 4 E-Hybrid Executive (462 CP), Panamera 4S Executive (440 CP) și Panamera Turbo Executive (550 CP).  Noile versiuni Porsche Panamera Executive sunt echipate cu și mai multe dotări exclusiviste. Dotările standard sunt suplimentate cu un plafon panoramic de mari dimensiuni, scaune confort încălzite, cu mai multe moduri de reglare electrică, atât în față, cât și în spate și suspensie reglabilă pneumatică cu PASM (Porsche Active Suspension Management). Jaluzeaua electrică care acoperă luneta se numără, de asemenea, printre dotările standard. Echipamentul standard de la Panamera 4S Executive și Panamera Turbo Executive este și mai complex: printre altele, cele două modele beneficiază de direcție punte spate și de închidere silențioasă a ușilor. Fiind cel mai puternic model din gamă, Panamera Turbo Executive este echipat, în variantă standard, cu dotări precum control al climei cu patru zone, faruri principale cu LED, inclusiv Porsche Dynamic Light System (PDLS) și iluminare ambientală.

Opțional, toate modelele Porsche Panamera Executive sunt disponibile cu o consolă centrală de mari dimensiuni, complet nouă, pentru locurile din spate, care poate fi echipată cu două măsuțe pliabile integrate și o conexiune de antenă pentru încă un smartphone, în funcție de piață. La fel ca în cazul modelelor actuale Panamera, exteriorul versiunilor Executive poate fi personalizat suplimentar cu un pachet de design Sport. 

O altă dotare opțională utilă, în special pentru versiunile Executive - deseori utilizate ca limuzine cu șofer în China și SUA - este cea mai nouă generație Porsche Rear Seat Entertainment. Ecranele de 10,1 inci integrate în spătarele scaunelor din față pot fi detașate pentru modalități multiple de utilizare; la nevoie, acestea pot transforma cabina din spate într-un spațiu de lucru complet digitalizat. Ecranele de cea mai bună calitate pot fi utilizate ca tablete și independent, în afara mașinii.

În ceea ce privește noua linie de modele, cea de-a doua generație Panamera, complet reconstruită,  a fost lansată în vara anului 2016. Cele patru modele cu tracțiune integrală Panamera 4S, Panamera 4S Diesel (422 CP), Panamera 4 E-Hybrid și Panamera Turbo sunt deja disponibile pe piață. Prin adăugarea noilor versiuni de 330 CP și a modelelor Executive, gama Porsche Panamera cuprinde, acum, zece modele diferite, cu motoare între 330 și 550 CP.

Citeşte mai multe despre: Porsche

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza