Links Sitemap Business Linker Sitemap

Emil Bituleanu: Clienţii Libra Internet Bank pot investi la bursele interne sau internaţionale direct de pe telefonul mobil

542 afisari
Clienţii Libra Internet Bank pot face investiţii la bursa de la Bucureşti sau alte burse internaţionale, direct de pe aplicaţia de mobile banking, în baza unui parteneriat încheiat cu platforma de trading TradeVille.Clienţii trebuie să deschidă un cont de tranzacţionare şi pot investi direct de pe telefonul mobil la Bursa de Valori Bucureşti şi pe cele mai mari burse din lume.
Transferurile de bani din contul bancar în contul de tranzacţionare sunt practic instant.
“Continuăm să simplificăm lucrurile şi să adăugăm valoare serviciilor pe care le oferim clienţilor noştri. Prin noua opţiune, cei care vor să facă investitii pe bursele interne sau internaţionale vor găsi în aplicaţia noastră de mobil o secţiune dedicată, care le va facilita deschiderea şi operarea unui cont de tranzacţionare pe platforma partenerului nostru, TradeVille”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank. Libra Internet Bank, membră a grupului american de investiţii New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice bănci din România în ultimii ani, fiind specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor. Banca acordă o atenţie deosebită tehnologiei moderne şi parteneriatelor cu fintech-urile."Banking şi investiţii bursiere mobile, completarea e atât de firească în 2021. Tehnologia ne permite acum să accesăm servicii financiare integrate cu doar câteva click-uri din acelaşi ecran familiar de telefon. În parteneriatul anunţat astăzi, TradeVille aduce experienţa de 25 de ani pe piaţa de capital şi consecvenţa celui mai activ broker pentru clienţii de retail. Credem într-un viitor simplu, accesibil şi prietenos al finanţelor personale în România completat de onestitate şi respect pentru client", a declarat Mihaela Bîciu, Director General al TradeVille.
TradeVille este un broker cu vechime de peste 25 de ani pe piaţa de capital din România. Deschiderea conturilor de tranzactionare se paote face online, iar clienţii pot investi de pe orice dispozitiv, inclusiv de pe telefoane mobile.



S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza