Links Sitemap Business Linker Sitemap

DTZ Echinox numește un șef pentru segmentul de Property Management

3163 afisari
Sebastian Mahu este noul Head of Property Management la DTZ Echinox, iar, potrivit companiei, acesta va coordona portofoliul de clienţi existenți și se va concentra pe câştigarea de proiecte noi pentru a consolida poziţia companiei pe piaţa de property management.
Sebastian are experienţă în managementul proprietăţilor, coordonând proiectul Felicia Shopping Center din Iaşi şi beneficiază de un background solid pe partea de cercetări de marketing, unde a activat atât în mediul corporate cât şi în cel educaţional.
Sebastian Mahu s-a alăturat DTZ în noiembrie 2012, atunci când proiectul Felicia a intrat în administrarea DTZ Echinox. În scurt timp, a preluat şi coordonarea unui nou proiect DTZ Uvertura Mall Botoşani, unde s-a ocupat atât de gestiunea structurii administrative (personal, proceduri property management), cât şi de coordonarea activităţilor de închiriere şi deschidere a centrului comercial.  În acelaşi timp, Sebastian a pus bazele unui nou produs DTZ - Retail METRICS, pornind de la nevoia proprietarilor de a îmbunătăţi performanţele centrelor comerciale.
Retail METRICS este un produs DTZ Echinox menit să ofere proprietarilor de centre comerciale un suport informaţional solid pentru o gamă variată de decizii, atât cele de zi cu zi cât şi cele strategice pe orizonturi de 5-10 ani. La bază, Retail METRICS reprezintă o serie de instrumente de cercetare care explorează comportamentul consumatorului, dinamica pieţei, dar şi poziţionarea centrului comercial în zona sa de acoperire.
Coroborând rezultatele studiului Retail METRICS cu experienţa pe care o deţine în toate sectoarele din retail (consultanţă pentru dezvoltare, evaluare, property management, project management şi brokeraj), DTZ Echinox va pune la dispoziţia proprietarilor un set de acţiuni şi recomandări efective menite să optimizeze toate ariile critice ale unei proprietăţi, de la valoarea proprietăţii, marketing, gradul de ocupare, mix de chiriaşi până la poziţionare sau strategie pe termen lung.
Sebastian Mahu a absolvit Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, în cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi.
„Cred că, în general, activitatea de property management are încă multe de oferit clienţilor, iar perioada pe care o traversăm este propice inovaţiei, condiţionată însă de maximă eficienţă. În DTZ am găsit o organizaţie tenace, orientată spre excelenţă, având printre cei mai talentaţi şi profesionişti oameni din piaţă, mediul perfect pentru a dezvolta aria de property management”, a comentat Sebastian Mahu, Head of Property Management, DTZ Echinox (foto)
„Avem o satisfacţie deosebită să vedem cum echipa pe care am creat-o se dezvoltă şi naşte noi lideri. Am încredere că pregătirea, ambiţia şi entuziasmul lui Sebastian vor aduce noi realizări pentru departamentul de Property Management şi pentru companie”,  a declarat Oana Iliescu, Managing Director al DTZ Echinox.
DTZ Echinox administrează în prezent un portofoliu de 150,000 mp de proiecte de retail, printre care Shopping City Sibiu şi Shopping City Suceava, în proprietatea Argo Real Estate, Felicia Shopping Center din Iaşi, în proprietatea CBRE Global Investors şi Uvertura Mall din Botoşani aflată în proprietatea Moldova Universal.
Citeşte mai multe despre: DTZ Echinox

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza