Links Sitemap Business Linker Sitemap

DTZ Echinox aduce primul magazin LC Waikiki din Pitești în proiectul Jupiter City

377 afisari
Retailerul internațional din Turcia, LC Waikiki, a închiriat un spațiu de 1.000 de metri pătrați în centrul comercial Jupiter City Shopping Center din Pitești deținut de Jupiter Group, tranzacție intermediată de DTZ Echinox. Deschiderea magazinului este programată în primavara acestui an, urmând să ducă proiectul la un grad de ocupare de 100%.
Operând peste 730 de magazine în 34 de țări, retailerul a intrat în România în 2009, deschizând aici primul magazin din afara Turciei, iar în prezent a ajuns la o rețea locală de 22 de magazine în București și alte orașe din țară. Bogdan Marcu, Partner, Retail Agency DTZ Echinox, a declarat: "Prin deschiderea magazinului LC Waikiki, Jupiter City Shopping Center își va consolida poziția ca principală destinație de shopping din Pitești. Practic, continuăm demersurile începute de proprietar în urmă cu 3 ani prin aducerea H&M și o parte din brand-urile grupului Inditex (Bershka, Pull & Bear și Stradivarius), iar planurile noastre de creștere a atractivității mix-ului de chiriași din cadrul Jupiter City nu se opresc aici. Piața locală de retail traversează un moment bun, cu creșteri semnificative ale vânzărilor pe toate segmentele, lucru vizibil și prin prisma faptului că centrele comerciale performante sunt închiriate aproape integral.”

Centrul comercial Jupiter City Shopping Center a fost deschis în 2008 și este cel mai mare proiect comercial din Pitești și județul Argeș. Proiectul are o suprafata inchiriabila de 45.000 mp, beneficiază de 1.800 de locuri de parcare și găzduiește numeroase branduri internaționale și naționale, dintre care amintim: Carrefour, Praktiker, Mobexpert, Media Galaxy, Decathlon, H&M, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, New Yorker, Sephora, Intersport, Orsay, Noriel și altele.

Tot în primavara acestui an, pe lista de chiriași a proiectului Jupiter City va intra și retailerul de încălțăminte CCC, care va deschide pe o suprafață de 600 mp primul magazin din Pitești.

DTZ este unul dintre cei mai activi consultanți imobiliari pe segmentul de retail, astfel, anul trecut, departamentul de retail al DTZ Echinox a intermediat tranzacții de închiriere în suprafață de peste 20.000 mp în București și în tara.

 

 

Citeşte mai multe despre: LC Waikiki, DTZ Echinox, Jupiter City

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza