Links Sitemap Business Linker Sitemap

Cushman & Wakefield Echinox isi mareste departamentul industrial

1172 afisari
Cushman & Wakefield Echinox isi consolideaza departamentul industrial prin recrutarea Anamariei Tihu, specialist cu o experienta de peste 10 ani in vanzari.
Anamaria va ocupa pozitia de Senior Consultant si se va ocupa de intermedierea inchirierii de spatii logistice si de depozitare, dar si de dezvoltarea portofoliului de clienti ai companiei. 
Anamaria Tihu, Senior Consultant, Industrial Agency - Cushman & Wakefield Echinox, a declarat: "Dupa 10 ani de vanzari in domeniul logistic, am acceptat oportunitatea de a activa in domeniul consultantei imobiliare si am incredere ca experienta mea de pana acum ma va ajuta sa performez si in noua directie aleasa.”

Anamaria Tihu detine un master in "Sisteme Telematice pentru Transporturi", la Universitatea Politehnica din Bucuresti si a activat in ultimii 10 ani la compania DHL, ultima pozitie ocupata fiind cea de Account Manager.

La DHL, Anamaria a parcurs toate etapele de dezvoltare si s-a concentrat pe mentinerea si dezvoltarea portofoliului de clienti. Printre clientii cu care Anamaria a lucrat, se numara: Aqua Carpatica, Lukoil, Romatsa, Goodyear sau Alka.

La randul sau, Rodica Tarcavu, Partner, Industrial Agency - Cushman & Wakefield Echinox, a spus: "Ne bucuram sa ne extindem echipa si sa avem un nou membru cu o experienta vasta in domeniul vanzarilor, pe un segment complementar logisticii. Piata este pe un trend dinamic si consideram oportun sa valorificam acest context pozitiv.”

In ultimele 12 luni, departamentul industrial al Cushman & Wakefield Echinox a intermediat tranzactii de inchiriere de spatii de depozitare cu o suprafata de 60.000 mp si gestioneaza in prezent negocieri pentru inca aproximativ 50.000 mp.
Citeşte mai multe despre: Cushman

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza