Links Sitemap Business Linker Sitemap

COSMOTE România își dezvoltă rețeaua broadband

4418 afisari
COSMOTE România a prezentat cele mai recente dezvoltări aduse rețelei sale broadband, prin intermediul unei sesiuni demo live susținute în București. Compania se îndreaptă gradual către tehnologia 4G, primul pas în această direcţie fiind deja făcut, prin extinderea vitezei oferite de rețeaua de date până la 43,2 Mbps la nivel naţional.
“COSMOTE România oferă în prezent cea mai mare viteză 3G, 43,2 Mbps, cu cea mai bună acoperire și nu ne vom opri aici. Rețeaua COSMOTE de 43,2 Mbps va fi disponibilă în 153 de orașe și 900 de localități din România, acoperind 47% din populație, până la finalul primului trimestru din 2013. Începând din aprilie 2014, după alocarea noului spectru de la ANCOM, serviciul de date oferit prin tehnologia LTE va fi disponibil la capacitate maximă în termeni de calitate și acoperire geografică, în special în zonele cu densitate mare a populaţiei. Astfel, rețeaua de date a COSMOTE România, ce oferă deja cea mai bună viteză, cu cea mai mare acoperire din România, va deveni și mai performantă”, a declarat Lampros Iskos, Chief Technical Officer, COSMOTE România.
Cu scopul de a îmbunătăți experiența Internetului mobil, de la finalul lunii aprilie 2013, COSMOTE România va oferi clienţilor săi tehnologia 4G, în câteva orașe, inclusiv București.
“Prioritatea noastră este să oferim excelenţă în experiența de utilizare a tehnologiei 4G atât prin intermediul modemurilor, cât și al tabletelor sau al terminalelor. Prin urmare, toate eforturile noastre vizează acest scop. Avem în derulare proiectarea celor mai bune produse bazate pe această tehnologie, în funcție de nevoile identificate în piață. Acestea vor fi dezvoltate gradual în perioada imediat următoare. Totodată, începând de astăzi și până la finalul lunii aprilie 2013, pasionații de tehnologie sunt invitați în magazinul COSMOTE din Băneasa Shopping City București pentru a testa serviciile 4G care vor fi disponibile în curând în oferta noastră comercială”, a adăugat Panos Makris, Chief Commercial Officer, COSMOTE România.
La sfârșitul lunii decembrie 2012, COSMOTE România oferea viteze de descărcare de până la 43,2 Mbps pentru Internetul mobil în 74 de oraşe importante din ţară, reprezentând peste 41% din populaţie. Mai mult, clienţii se puteau bucura de viteze de până la 21,6 Mbps în tehnologia HSPA+, în 147 de oraşe din ţară. În total, serviciile 3G acoperă în prezent peste 73% din populaţia României.
Citeşte mai multe despre: Cosmote Romania

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza