Links Sitemap Business Linker Sitemap

Clubul Skal International Bucuresti , o voce de incredere in turism

2015 afisari
Ca in fiecare an, clubul Skal International Bucuresti s-a intalnit saptamana trecuta in cadrul Adunarii Generale a asociatiei. Skal International Bucuresti reuneste directori generali si proprietari ai hotelurilor de marca din Bucuresti, cat si ai agentiilor de voiaj si reprezentanti ai companiilor aeriene. Skal International Bucuresti este un club al profesionistilor in industria turismului si o voce de incredere in peisajul turismului romanesc.
Astfel, in cadrul adunarii generale, s-au evidentiat evenimentele si parteneriatele  organizate in anul 2017 si s-a stabilit ca prioritati pentru acest an, organizarea la Bucuresti a unui eveniment de anvergura internationala al Skal Club Torremolinos  cat si  cresterea vizibilitatii si notorietatii Young Skal Club., este organizaţia de tineret a Skål International Bucuresti si viitoarea generaţie a industriei turistice din România.

Membrii clubului, directori ai marilor hoteluri din Bucuresti, se confrunta cu  lipsa fortei de munca pentru departamentele de receptie, bucatarie si restaurant. Impreuna  cu Young Skal Club promoveaza cresterea prestigiului meseriei de hotelier in randul tinerilor. Au fost preconizate actiuni de promovare a meseriilor  ospitalitatii in randul liceenilor, studentilor si scolilor de profil.

In anul 2019, Clubul Skal International Bucuresti implineste 20 de ani de la infiintarea lui in Romania si pregateste o serie de evenimente pentru a marca acest important eveniment.

Clubul Skal International Bucuresti este afiliat Clubului Skal Torremolinos care are aproximativ 15,000 membri in 90 de tari.

Incepand cu anul 2014, Skal International Bucuresti, este membru fondator al organizatiei de management Bucuresti - Bucharest Tourism Board , alaturi de cele mai importante asociatii profesionale din industria ospitalitatii: Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane Tarom, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, Federatia Industriei Hoteliere din Romania (FIHR), Organizatia Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania (HORA), Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR), Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) si Primaria  Municipiului Bucuresti.

 Alaturi de colegii nostri expati, reprezentanti ai hotelurilor de brand international, speram sa continuam sa fim o forta in industria turismului.

Presedintele Skal International Bucuresti este Florin Tancu, membru al clubului inca din anul 1999, anul de infiintare al clubului.

 

Cuvantul „SKÅL” este de origine scandinava care în vremurile de demult însemna un mod de salut. In prezent, acesta reprezintă abrevierea cuvintelor: Sundhet- sănătate , Karlek- iubire, Alder- viaţă lungă, Lycka- fericire. Motto-ul după care ne ghidăm este: ,,Our Attitude(s), Define(s) our altitude. The Sky is the Limit!”. SKÅL!

 

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza