Links Sitemap Business Linker Sitemap

Certificările IFS - investiție în viitorul afacerii tale

1325 afisari
Conferința IFS la a 5-a ediţie vine cu noi informaţii pentru toţi antreprenorii care îşi doresc dezvoltarea afacerii şi acces la piaţa internaţională. Competitivitatea în mediul de afaceri este în continuă creştere, era digitalizării presează şi stimulează atât antreprenorii, managerii, cât şi specialiştii să fie inovativi, atenţi la tot ce este nou. Pentru a identifica corect direcţia strategică pentru orice afacere, este necesar să fie cunoscute cerinţele pieţei şi trendurile. Un pas important în parcursul fiecărei companii este implementarea unor standarde de calitate care să creeze un sistem structurat de cerinţe, un sistem de evaluare şi audit, care să certifice calitatea proceselor şi produselor.
Pentru a veni în sprijinul antreprenorilor, managerilor şi specialiştilor, compania INAQ Consulting, împreună cu IFS Management (Germania), organizează pe data de 17 mai 2018, la București, cea de a cincea ediție a Conferinței IFS. Evenimentul va avea loc la Hotel Marshal Garden Bucureşti. 
Scopul conferinței este acela de a prezenta participanților cele mai noi informații din domeniul standardelor de calitate emise de IFS Management GmbH și de a conecta specialiștii în evaluarea și implementarea acestora cu beneficiarii finali.  În acest contex, domnul Marek Marzec - IFS Representative CEE, IFS Representative Poland – invitat al conferinţei va prezenta noutăți IFS, noi servicii IFS, statistici și trenduri în numărul de certificări IFS, situația certificărilor în Europa și în lume.   
"Așa cum am procedat și la edițiile anterioare, am pregătit un conținut bogat și de valoare, iar prezentările şi dezbaterile vor aborda  ultimele cerințe pentru standardele de calitate care privesc noua versiune 6.1 a standardului IFS Food, noutățile legate de versiunea 7 a standardului IFS Food, informaţii privind normele şi metodele utilizate pentru implementarea versiunilor noi ale standardelor IFS Logistics şi  IFS PacSecure, dar şi prezentarea standardului IFS Global Markets HPC, nou apărut
” a declarat Ionuţ Nache, CEO INAQ Consulting, organizator al conferinţei IFS în România.
Participanții la eveniment vor avea oportunitatea de a afla noutăți despre noua doctrină IFS,  frauda alimentară,  managementul alergenilor, controlul dăunătorilor,  managementul corpurilor străine.
Vor participa invitaţi de marcă, precum Daniela Poblete -  IFS Technical Project Manager | IFS PACsecure IFS LATAM Director care va oferi informații despre standardul IFS PACSecure, iar Helga Barrios - IFS Senior Technical Project Manager, IFS Representative Spain va vorbi despre standardele IFS HPC, IFS GM HPC.
La eveniment  au confirmat prezenţa reprezentanți ai IFS din Germania, Spania, Polonia, Cehia, Ungaria, America Latina și România, ai autorităţilor centrale române, ambasadelor în România ale unor ţări importante, precum și ai Camerelor de comerţ străine în România: NRCC, BRCC, ASEMER, BEROCC si CCIRI.  Astfel, conferința facilitează participanților posibilitatea interacționării cu experți internaționali și nu numai.
"Conferinţa IFS în România a devenit o tradiţie deoarece avem în fiecare an noutăţi importante de comunicat pentru domeniile FMCG şi retail, dar şi pentru companiile care doresc să îşi dezvolte afacerile, să exporte sau să îşi găsească noi parteneri.” a mai adăugat Ionuţ Nache, CEO INAQ Consulting.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza