Links Sitemap Business Linker Sitemap

Ceasul în ediție limitată Roger Dubuis Excalibur Aventador S a ajuns în România

1716 afisari
Ceasul Roger Dubuis Excalibur Aventador S, rezultatul recentului parteneriat dintre Automobili Lamborghini, prin divizia sa motorsport - Lamborghini Squadra Corse - și Manufactura elvețiană Roger Dubuis a ajuns oficial în România. Accesoriul exclusivist îmbină estetica și stilul italian cu performanțele de top și precizia elvețiană, calibrul său fiind inspirat de motorul supercarului Aventador S. "Showroom-ul Lamborghini București și-a obișnuit deja clienții cu cele mai noi modele și accesorii exclusiviste ale mărcii italiene, iar lansarea ceasului în ediție limitată Roger Dubuis Excalibur Aventador S încununează cu succes premiera mondială a acestui proiect", spune Adrian Pascu, Directorul Diviziei de Lux în cadrul Porsche Inter Auto România.
”Ceasul Excalibur Aventador S, dezvoltat de maeştrii ceasornicari ai orologerului de top Roger Dubuis, în colaborare cu inginerii Lamborghini, la standarde de precizie elvețiene și certificat Poinçon de Genève, va reprezenta o opțiune de achiziție inedită pentru fanii modelului Aventador din România.” 
Prima expresie orologeră a acestui parteneriat de mare viteză, Roger Dubuis Excalibur Aventador S a fost prezentată în două interpretări: prima, construită prin aceeași tehnologie utilizată pe supercarurile Lamborghini – C-SMC – etalează accente ”Arancio Argos” și va fi produsă în ediție ultra-limitată de doar 8 exemplare, în timp ce a doua, cu straturi suprapuse de carbon, include detalii în finisaj ”Giallo Orion”, marca Lamborghini. Producția acesteia va fi limitată la 88 de unități. La fel ca toate ceasurile Roger Dubuis, Excalibur Aventador S poartă sigiliul Poinçon de Genève – unul dintre cele mai înalte standarde de calitate în industria orologeră, atestând originea mecanismului, precum și performanțele, durabilitatea și designul ceasului.

”Suntem onorați să aducem încă un ceas exclusivist mai aproape de publicul român pasionat de accesorii de lux și de mașini puternice”, a spus Porfir Popescu, Managing Partner Orologeria Galt, reprezentantul oficial al ceasurilor Roger Dubuis în România. ”Excalibur Aventador S este mai mult decât un ceas; este o piesă ultra-exclusivistă şi rară, care asigură purtătorului o recunoaştere instantanee – și asta nu doar datorită mecanismului de înaltă precizie, special dezvoltat în cadrul parteneriatului cu Lamborghini Squadra Corse, ci și procesului laborios de manufacturare și designului inspirat de una dintre cele mai puternice mașini sport din lume.”

 

Pentru accesoriul exclusivist care redă spiritul sportiv al supercarului cu același nume, inginerii şi designerii Roger Dubuis au dezvoltat, împreună cu inginerii mărcii din Sant’Agata Bolognese, un nou mecanism inspirat de unul dintre cele mai puternice motoare construite vreodată de Lamborghini – V12, de 740 CP, care combină materiale nobile şi high-tech, asigurând, în același timp, performanţe de top. Acestea includ carbon multi-layer şi C-SMC, bazate pe aceeaşi tehnologie folosită la supercarurile Lamborghini.

Datorită calibrului skeleton cu dublu balansier spiral RD103SQ construit după forma motorului Aventador S, cu o frecvență de 2x4 Hz (57’600 vph), ceasul oferă performanţe excepţionale care se îmbină perfect cu un look sportiv şi sofisticat. În componența mecanismului acestuia intră nu mai puțin de 312 piese. Excalibur Aventador S are un cadran cu diametru de 45 mm și este rezistent la apă, la o presiune de până la 5 bari (50 m).

Ceasul Roger Dubuis Excalibur Aventador S Yellow poate fi comandat de pasionaţii de piese orologere din România prin intermediul Orologeriei Galt, din Str. George Enescu nr. 5. Preţul acestei ediţii limitate la 88 de piese este de 210.000 euro (TVA inclus) şi, fiind vorba despre o piesă de manufactură, timpul de livrare va fi comunicat individual fiecărui client, în momentul confirmării comenzii.

Despre Automobili Lamborghini S.p.A.
Fondată în 1963, Automobili Lamborghini are sediul central în Sant’Agata Bolognese, în Nord-Estul Italiei. Automobili Lamborghini a creat, în peste jumătate de secol, o serie neîntreruptă de mașini de vis, inclusiv modelele 350 GT, Miura, Espada, Countach, Diablo, Murciélago și mașini în ediție limitată precum Reventón, Sesto Elemento, Aventador J și Centenario.
În România, Lamborghini Bucureşti face parte din Grupul Porsche Inter Auto, unul dintre cei mai mari retaileri auto premium şi de lux din Europa Centrală. Showroom-ul Lamborghini Bucureşti dispune de o suprafaţă totală de 228 metri pătraţi și găzduiește cele mai noi modele ale mărcii.
Pentru mai multe informații despre Automobili Lamborghini, vă rugăm să vizitați pagina: www.lamborghini.com

 

 

Despre Roger Dubuis

 

Roger Dubuis se situează în topul Haute Horlogerie încă din 1995.

 

Creațiile sale îndrăznețe, ferm ancorate în secolul 21, încorporează expertiza substanțială exprimată prin unele dintre cele mai bune mecanisme orologere, combinate cu un design puternic și îndrăzneț. Dârzenia și extravaganța sunt semnăturile mărcii și determinarea reprezintă forța care îi ghidează calea.

 

Colecțiile Roger Dubuis Excalibur și Velvet sunt distribuite în întreaga lume printr-o rețea exclusivă de magazine și buticuri. În România, piesele Roger Dubuis sunt disponibile în exclusivitate la Orologeria Galt din strada George Enescu nr. 5.

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza