Links Sitemap Business Linker Sitemap

Cea mai scumpă poșetă din lume a fost adjudecată cu 432,000 de dolari

535 afisari
O poșetă din piele de crocodil bătută cu diamante, marca Hermes, a bătut recordul mondial la o licitație din Hong Kong, fiind adjudecată cu 432,000 de dolari. Geanta Himalaya Niloticus Crocodile Diamond Birkin a trecut în mâinile unui cumpărător anonim la licitația organizată luni seară de casa Christie's. 'Este un record mondial pentru o poșetă vândută la licitație", a afirmat Bingle Lee, purtător de cuvânt al casei Christie's în Hong Kong.
Geanta Himalaya Niloticus Crocodile Diamond Birkin a trecut în mâinile unui cumpărător anonim la licitația organizată luni seară de casa Christie's. "Este un record mondial pentru o poșetă vândută la licitație", a afirmat Bingle Lee, purtător de cuvânt al casei Christie's în Hong Kong.

Tot mai mulți investitori sunt interesați de poșete de marcă, iar acestea ating uneori la licitații sume astronomice. Precedentul record fusese stabilit tot în Hong Kong, când o geantă Birkin culoare fuchsia din piele de crocodil a fost adjudecată cu 202.000 de euro.

Diamond Himalaya, prezentată de casa de licitații drept poșeta "cea mai rară și cea mai căutată", este încrustată cu diamante, iar minilacătele tipice genților Hermes sunt din aur alb de 18 carate. "Se apreciază că anual se produc doar una sau două Diamond Himalaya", a spus Christie's într-un comunicat.

Geanta Birkin a fost concepută în 1984 pentru Jane Birkin, după o întâlnire în avion între președintele de atunci al firmei Hermes, Jean-Louis Dumas, și cântăreață, care era atunci tânără mămică și se plângea că nu găsește o poșetă practică, dar și elegantă în același timp.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza