Links Sitemap Business Linker Sitemap

Cartela Vodafone oferă bonusuri de date pentru toți utilizatorii serviciilor de date mobile

1223 afisari
În campania de Crăciun, Vodafone România le oferă tuturor utilizatorilor de servicii mobile, persoane fizice, indiferent de rețeaua pe care o folosesc, posibilitatea de a primi, în rețeaua Supernet 4.5G, bonusuri de date în funcție de traficul de date consumat.
Pentru a beneficia de bonus, clienții celorlalte rețele trebuie să descarce din App Store sau Google Play aplicația NetPrimești, special creată pentru măsurarea traficului de date. Odată instalată, aplicația va contoriza consumul realizat de utilizator în rețeaua proprie. Bonusul de date este acumulat în aplicație timp de 14 zile, după care devine disponibil și poate fi folosit pe o Cartelă Vodafone. Ca să îl poată accesa, utilizatorul trebuie să introducă în aplicație un număr de Cartelă Vodafone, fie că este unul nou sau deja existent în rețeaua Supernet 4.5G. După ce introduce numărul, utilizatorul primește de asemenea 30.000 MB bonus de pornire.

Pe baza aceluiași mecanism promovat încă din primăvară, clienții înscriși deja în campania Net Folosești, Net Primești vor contiua să primească bonusuri de până la 30.000 MB la fiecare 28 de zile. Mai mult, Vodafone România oferă tuturor posibilitatea de a înrola o altă persoană în campania Net Folosești, Net Primești, pentru acest lucru fiind nevoie să acceseze pagina www.vodafone.ro/netprimesti. În campanie poate fi înscrisă orice persoană, indiferent de tipul de serviciu pe care îl folosește - cartelă preplătită sau abonament – și de rețea. Bonusurile de date pot fi folosite de persoanele înrolate astfel pe o Cartelă Vodafone.

Oferta Vodafone România de care pot beneficia clienții tuturor rețelelor de servicii mobile este susținută de o campanie de promovare construită în jurul mesajului "Cadourile noastre ajung în orice rețea”, desfășurată pe TV, radio, outdoor, în mediul digital și în cinematografe. Publicul le va reîntâlni în materialele campaniei pe cele două vedete, cântăreața Antonia și vloggerul BRomania.
 
Citeşte mai multe despre: Vodafone Romania

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza