Links Sitemap Business Linker Sitemap

Canon lansează noua soluţie MFP de format mare

4291 afisari
Canon Europe anunţă lansarea soluţiei Canon imagePROGRAF MFP M40, sistem pentru un flux de lucru complet pentru imprimare, scanare, arhivare şi distribuţie de documente alb-negru şi color de format mare.
Potrivit companiei, soluţia include o imprimantă de format mare imagePROGRAF, un scanner încorporat M40 cu stand, software puternic MFP şi o interfaţă cu ecran tactil mare, uşor de folosit, cu previzualizare dinamică. Încorporând funcţii de imprimare, scanare către fișier/email/copiere şi conectare cloud, noul MFP este proiectat să îndeplinească toate cerințele utilizatorilor de CAD/GIS în materie de viteză şi precizie. Canon imagePROGRAF MFP M40 e capabil să scaneze imagini cu lăţimi de până la 40 de inci (101 cm) la viteze de până la 13 inci (33 cm) pe secundă (monocrom). Foloseşte un nou aranjament al senzorilor de imagine pentru a asigura că imaginile captate sunt precise, de înaltă definiţie, fără umbre, şi la rezoluţii optice de 1200 dpi. Cu posbilitatea de imprimare la 2400x1200 dpi cu puncte de cerneală de dimensiunea 4 picolitri, acest MFP reproduce uşor liniile subţiri şi detaliile complexe. Mai mult, tehnologia “hot swap” a rezervorului de cerneală permite schimbarea cernelurilor fără a întrerupe împrimarea.
Operat de soluția software MFP SmartWorks prin intermediul unui ecran tactil intuitiv de 22 de inci, imagePROGRAF MFP M40 poate scana automat loturi de documente pentru o eficienţă sporită. Dispune de un hard-disk de 250GB*, cu suport pentru fişiere precum PDF, JPEG, TIFF, şi alte configuraţii multiple, astfel încât utilizatorii să poată personaliza soluţia în funcţie de propriile nevoi şi specificaţii. Soluţia este compatibilă cu cinci imprimante Canon de format mare din gama imagePROGRAF – iPF750, iPF815, iPF825 şi nou lansatele iPF760 şi iPF765.
Yuichi Miyano, Director al departamentului Large Format Print, Canon Europe, a declarat: “ Acum câțiva ani, industriile precum arhitectura, ingineria şi construcţiile erau principalii utilizatori de imprimante şi scannere de format mare. Totuşi, pe măsură ce au apărut tot mai multe aplicaţii, ne aşteptăm ca piaţă să crească direct proporţional. Remarcăm utilizarea tot mai crescută în rândul companiilor de utilități, din energie sau guvernamentale, care se ocupă de planificări urbane, şi care folosesc aceste soluţii pentru scanare, arhivare şi reimprimare a planurilor sau a desenelor tehnice. Portofoliul Canon răspunde acestei cereri. Noul sistem imagePROGRAF M40 este o opţiune accesibilă pentru scanare şi imprimare de înaltă calitate în format mare. Este uşor de utilizat, ceea ce înseamnă o investiţie incredibil de versatilă pentru orice afacere ce-şi doreşte creşterea productivităţii de la un capăt la celălalt, în materie de imagistică”.
Compania a precizat că portofoliul soluţiei Canon imagePROGRAF MFP M40 este disponibil din ianuarie 2013, prin intermediul partenerilor Canon autorizaţi.
Citeşte mai multe despre: Canon Europe

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza