Links Sitemap Business Linker Sitemap

BILLA Romania are o noua conducere

2902 afisari
BILLA Romania a anuntat numirea Soranei Georgia pe postul de Director General al retelei din Romania.
Sorana Georgia are peste 14 ani de experienta in domeniul de retail si isi va incepe oficial activitatea pe data de 1 iulie, coordonand toate operatiunile lantului de magazine in Romania.“Pozitia de CEO al BILLA Romania ma onoreaza si imi aduce totodata si foarte multe responsabilitati pe care sunt pregatita sa mi le asum. BILLA este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata si sunt convinsa ca va avea o dezvoltare chiar si mai rapida in viitorul apropiat. Sunt pregatita sa imi asum misiunea de a conduce BILLA catre adevaratul sau potential in Romania si ma bazez pe echipa mea de profesionisti dedicati”, a declarat noul CEO BILLA Romania.  
De-a lungul carierei sale Sorana Georgia a ocupat functii de conducere in cadrul mai multor companii care activeaza in segmentul de retail, acumuland experienta in domenii precum coordonarea operatiunilor, bugetare, project management, resurse umane sau marketing.  
BILLA este prezentă pe piaţa din România din februarie 1999 când a deschis primul supermarket din Bucureşti. In prezent, compania opereaza 55 de magazine in cele mai importante orase din tara.  Citeşte mai multe despre: BILLA

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza