Links Sitemap Business Linker Sitemap

Bentley lansează pachete exclusive Milliner Styling în Europa pentru ultimele modele Continental GT V8

409 afisari
Bentley Motors Europe a anunțat că va închide comenzile pentru versiunile cu motor V8 ale modelelor Continental GT și GTC la jumătatea lunii noiembrie, în conformitate cu strategia Beyond100, care prevede ca fiecare linie de modele să fie oferită cu opțiunea unei variante hibride, până în 2025. Acestea vor rămâne disponibile pe alte piețe. Pentru a marca această piatră de hotar, designerii de la Mulliner au creat teme inspirate, care întăresc poziționarea derivatelor S și Azure, și care pot fi configurate ca specificații suplimentare pe ultimul model Continental GT V8.
Cele cinci pachete de interior "Curated by Mulliner" reflectă cererea puternică de personalizare în rândul clienților Continental GT, reprezentând, în același timp, o oportunitate unică de a pune o amprentă personală pe cel mai modern Grand Tourer de la Bentley. Inspirate de culorile vii regăsite în peisajul natural, pachetele speciale sunt disponibile pentru clienții Bentley din Europa.

Pachetele de styling au fost create de echipa Mulliner, divizia internă de ultra-lux de la Bentley, cu sediul în Crewe, Anglia. Pachetele sunt disponibile pentru toate modelele Continental GT și GTC V8, inclusiv pentru modelul Azure, orientat spre confort, și pentru modelul S. Clienții pot alege, de asemenea, să îmbunătățească pachetul interior ales cu un pachet exterior, alegând tonurile de culoare asortate.

Pachetele de styling "Curated by Mulliner" reprezintă o celebrare a cererii continue de personalizare din partea clientelei Bentley, o tendință care a crescut în popularitate de la lansarea originalului Continental GT, în urmă cu 20 de ani. Fiecare pachet de styling este conceput pentru a inspira clienții care își creează propriul model Continental GT de vis. Opțiunile de culori vibrante disponibile includ Key Lime, Vivid Red, Mandarin, Klein Blue și Turquoise. La fiecare pachet de stilizare pot fi adăugate și alte opțiuni, îmbunătățind și mai mult modelul de ultimă generație al Grand Tourer-ului Bentley.

Includerea unui accent îndrăzneț, din oricare dintre pachetele de stil interior, evidențiază elementele cheie din habitaclul fiecărui automobil "Curated by Mulliner". Printre acestea se numără spițele volanului și maneta schimbătorului de viteze în contrast, cu o dungă asortată pe ornamentele din furnir, realizate manual. Scaunele Mulliner, în două culori, sunt completate de covorașe Mulliner, cu micropodoabe contrastante în culoarea aleasă. Pasagerii Continental GT sunt, de asemenea, întâmpinați de iluminarea de bun venit "Curated by Mulliner" la intrarea sau ieșirea din mașină. Pachetul opțional Exterior Styling Package, disponibil numai împreună cu pachetul Interior Styling Package, continuă aceeași temă de culoare, cu dungi de accent pe oglinzile exterioare și pe kitul de caroserie.

Un pachet precum "Curated by Mulliner" îmbunătățește și mai mult interiorul. O specificație Diamond Knurling adaugă un efect detaliat, asemănător cu cel al bijuteriilor, elementelor metalice ale planșei de bord, în timp ce specificația Mood Lighting controlează culoarea și intensitatea iluminării din habitaclu, iar Bentley Rotating Display oferă trei opțiuni de afișaj pe planșa de bord. Alte elemente ale pachetului de design includ dungi cromate pe partea frontală și lumini de întâmpinare cu LED, precum și specificații de piele pentru versiunile S ale modelelor GT și GTC. Pachetul de design exterior este accentuat de emblema Styling Specification și de embleme inerțiale pe butucul roții.
Citeşte mai multe despre: Bentley

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza